Σάββατο 8/5/2021

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου έχουν προσάψει από αλαζονεία μέχρι καβάλημα καλαμιού»

«Εννοείται ότι ήμουν με το ένα πόδι στο κατεστημένο της οικογένειας.»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι μία αξιόλογη ηθοποιός η οποία το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε με την πετυχημένη σειρά της δεκαετίας του 1990 «Λαβ Σόρρυ», από την οποία μάλιστα έγινε ευρέως γνωστή Καθώς ο κόσμος την είχε ταυτίσει απόλυτα με το ρόλο που υποδυόταν.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο όμως μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξέφρασε και το παράπονο της για όλα αυτά που της έχουν προσάψει κατά καιρούς

«Αν και είμαι αγαπητή στο κοινό κατά καιρούς έχω “φάει ξύλο”. Χωριζόμαστε σε ομάδες και τσακωνόμαστε στην Ελλάδα. Μου έχουν προσάψει στην αρχή από αλαζονεία μέχρι καβάλημα καλαμιού. Με ταύτιζαν απόλυτα με το ρόλο μου στο Λαβ Σόρρυ. Η Εθνική Ελλάδος, η σειρά του Καπουτζίδη, με βοήθησε να δείξω κάτι πιο απαιτητικό και δύσκολο, της κακοποιημένης γυναίκας. Συνειδητοποιούμε με τέτοιες καταστάσεις, όπως έγινε και τώρα με το #MeToo, το τι γίνεται γενικότερα. Εύχομαι να αποκτήσουν φωνή όλοι οι άνθρωποι», σημείωσε αναφορικά με ελληνικό το κίνημα #MeToo και πρόσθεσε:

«Η επόμενη μέρα εύχομαι να είναι πιο ωραία. Τα νέα παιδιά εύχομαι και ελπίζω να διεκδικούν και να μιλούν. Η ελληνική τηλεόραση χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα του #MeToo. Ελπίζω να μην μείνει στην κλειδαρότρυπα. Το ίδιο και το ΣΕΗ. Οι συνάδελφοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν σκοπό και να είμαστε δίπλα στα θύματα και να μη φαγωνόμαστε μεταξύ μας».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να μην δημιουργήσει οικογένεια δήλωσε: «Εννοείται ότι ήμουν με το ένα πόδι στο κατεστημένο της οικογένειας. Δεν το έβαλα όμως καν στο νου μου. Είμαι τυχερή στη ζωή μου γιατί έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Την υποκριτική. Αυτά τα δουλεύεις, δεν έρχονται από μόνα τους. Υπάρχει, βέβαια, και το ένστικτο. Πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για να κάνουν οικογένεια. Εμένα με ενοχλεί να με ρωτούν συνεχώς αν θα κάνω οικογένεια, αν θα κάνω παιδιά. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Μη ρωτάτε τόσο πολύ. Είμαι ικανοποιημένη από τη ζωή μου και όλα είναι επιλογές μου».

«Δεν γίνεται η ζωή χωρίς όνειρο. Στη δουλειά αυτή η ανανέωση και η εξέλιξη είναι μονόδρομος. Απλώς αλλάζουν τα σχέδιά σου, βάζεις το στόχο σου και κάνεις τις ανάλογες επαφές σου. Μου αρέσει που έχει μπει το digital στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ να κάνω κινηματογράφο και να ανέβει στην Ελλάδα», είπε στην συνέχεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ