Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Η πανσέληνος βρυχάται…! Η Λίτσα Πατέρα αναλύει το φαινόμενο της 27ης Απριλίου

Η δυσαρμονική όψη Ουρανού - Κρόνου!

Συντάκτης: Newsroom

Στις 27 Απριλίου πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Σκορπιό, η οποία ενεργοποιεί τη δυσαρμονική όψη Ουρανού – Κρόνου, που έχω αναλύσει πολλές φορές.

Όμως η διαφαινόμενη αυτή όψη εκδηλώνεται κατά έναν απρόβλεπτο τρόπο όταν ενεργοποιείται από Πανσέληνο. Αναμένουμε λοιπόν γεγονότα που ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται, όχι όμως και να εκδηλώνονται με σαφή τρόπο. Ας συστηθούμε λοιπόν με τον Ουρανό, κυβερνήτη του Υδροχόου, ο οποίος φέρνει τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα έχουν σχέση με τα αιτήματα του ζωδίου στο οποίο εγκαθίσταται.

Η αλλαγή

Ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο περίπου κάθε επτά χρόνια. Θα αποχωρήσει δηλαδή από τον Ταύρο το 2026. Το ζώδιο του Ταύρου έχει σχέση: α) με τη γη, το υπέδαφος, β) με το οικονομικό και γ) με τα σύνορα. Οι απρόβλεπτες αλλαγές θα έχουν σχέση με τα αιτήματα του Ταύρου.

Τι να περιμένουμε

Ήδη έχουμε συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε σε μια παράξενη εποχή. Με έναν απρόβλεπτο τρόπο η πανδημία άγγιξε και τα οικονομικά όλων των χωρών. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σημειωθούν απρόσμενα σκαμπανεβάσματα στα χρηματιστήρια. Πολλές μετοχές θα κινηθούν από το ζενίθ στο ναδίρ και το αντίθετο (απρόβλεπτος Ουρανός). Επειδή όμως ο Ταύρος συμβολίζει ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές (π.χ. μείωση καταστημάτων και πλήξη του εμπορίου). Ο Ουρανός συμβολίζει ακόμη την προηγμένη τεχνολογία. Έτσι, οι διαδικτυακές τράπεζες προωθούν το διαδικτυακό χρήμα, το οποίο σιγά σιγά αλλά σταθερά θα αντικαταστήσει το χάρτινο.

Tύμπανα πολέμου;

Όχι, δεν το νομίζω. Λογικά πρέπει να ανησυχούμε, αφού στην ίδια θέση ήταν ο Ουρανός από το 1935 έως το 1942 (Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος). Ωστόσο ο φόβος της ατομικής βόμβας θα είναι ανασταλτικός παράγων. Δεν αποκλείεται όμως, καθώς ο Ουρανός δρα ακαριαία και είναι υπέρ της διάλυσης των συνόρων, να πραγματοποιηθούν τέτοιες κινήσεις, π.χ. Βόρεια με Νότια Κορέα, ΙσραήλΠαλαιστίνη, ΡωσίαΟυκρανία.

Μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μπορεί το λιγότερο να ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος – προς το παρόν. Η δυσαρμονική όψη του Άρη (στους Διδύμους) και του Ποσειδώνα (στην Παρθένο) των ΗΠΑ δείχνει την προδιάθεσή τους (από τα μέσα Απριλίου και μετά) να αντιδράσουν δυναμικά στις κινήσεις της Κίνας (δυσαρμονική όψη Άρη – Αφροδίτης, επηρεάζει τα οικονομικά), κινήσεις οι οποίες επηρεάζονται άμεσα από τις θέσεις των διελαυνόντων Κρόνου – Ουρανού στο ωροσκόπιο της Κίνας. Οι θέσεις αυτές μάλιστα ενεργοποιούνται αυτήν την περίοδο και από τη συγκεκριμένη Πανσέληνο. Ακόμη και στα Βαλκάνια θα υπάρξουν εντάσεις λόγω εδαφικών διεκδικήσεων.

Καθώς ο Ταύρος έχει σχέση με τη γη, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εκρήξεις ηφαιστείων ή σεισμοί ανά τον κόσμο ή αλλαγή κλίματος (αν και δεν θα συμβεί άμεσα).
Γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν τώρα θα έχουν διάρκεια.

Η «γέννηση» των ΗΠΑ: 4 ιουλιου 1776, στις 16.50 στη Φιλαδέλφεια

Η «γέννηση» της Κίνας: 21 Σεπτεμβρίου 1949, στις 9.30 στο Πεκίνο

Ο Χάρτης όλων των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά θέματα (θα επηρεάσει τόσο τα τρέχοντα οικονομικά όσο και τα οικονομικά των άλλων – Εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφων ή συνεργατών).

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα θέσει εν αμφιβόλω σχέσεις και συνεργασίες (ιδίως για τους γεννημένους τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου). Θα βρεθείτε σε σοβαρό δίλημμα ή θα έρθουν στο φως κρυμμένες υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Την περίοδο αυτή ενδέχεται να έρθουν στο φως μυστικά ή παρασκηνιακές κινήσεις. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα και σε θέματα εργασίας ή υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα ρίξει φως σε θέματα που έχουν σχέση με αγαπημένα πρόσωπα ή δημιουργικά σχέδια. Αποφύγετε αβέβαιες οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σίγουρα θα επηρεάσει την οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή (ιδίως των γεννημένων τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου). Αποφύγετε να λάβετε βιαστικές αποφάσεις όσοι έχετε πλανήτες στο α’ και στην αρχή του β’ δεκαημέρου. Θα έχουν διάρκεια τα θέματα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, ωστόσο θα βρεθείτε σε δίλημμα και θα είναι δύσκολο να πάρετε οριστικές αποφάσεις ανάμεσα σε μελλοντικά σχέδια και στην καθημερινή ζωή. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Ένα οικονομικό θέμα θα έρθει σίγουρα στο προσκήνιο! Θα αφορά τόσο τα τρέχοντα οικονομικά όσο και τα οικονομικά τρίτων. Τα θέματα αυτά δεν πρέπει να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας – έτσι πρέπει να διαφυλάξετε σχέσεις και συνεργασίες από τη μια και από την άλλη να «προστατεύσετε» οικογενειακές υποθέσεις ή ακίνητη περιουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε οικονομικά που αφορούν τα τρέχοντα όσο και στα οικονομικά τρίτων (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο αλλαγές που θα θέλατε να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας επηρεάζει άμεσα (ιδίως τους γεννημένους τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου). Οικογενειακά, επιχειρηματικά αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να μη σας αγγίζει άμεσα η Πανσέληνος στον Σκορπιό, όμως θα επηρεάσει τόσο τις αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε όσο και τα μελλοντικά σχέδιά σας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν με δέχθηκαν σε ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

Ο Μάρκελλος Νύκτας είναι από τους ανθρώπους που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα...

Η Αντζελίνα Τζολί αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της

H Aντζελίνα Τζολί έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων μας ως πανέμορφη μελαχρινή.Παρόλα αυτά, στο...

Ξεσπά η Μαρία Σολωμού: «Η Ζέτα έχει χίλια δίκια! Να ενημερωθούν κάποιες εκπομπές που...

Μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια που έχασε την πτήση της για 3 ολόκληρα...

Μέμος Μπεγνής: «Ξέρω ότι έχω μια ωραία εμφάνιση, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου...

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day" και αναφέρθηκε αρχικά στον...

To τρανς μοντέλο Καίτη Γκραμμά φωτογραφίζεται με το σύντροφό της στην ακρογυαλιά το δειλινό

Η Καίτη Γκραμμά είναι το τρανς μοντέλο που έκανε επαναπροσδιορισμό φύλου και κάνει πλέον...

Γιάννης Φλωρινιώτης: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου, η δήλωση της κόρης του λίγες ώρες...

Από την ζωή έφυγε ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα...

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Παντρεύτηκα σε ηλικία 48 χρονών, η ζωή αρχίζει στα 50, το ακούτε;»

H Aλεξάνδρα Παντελάκη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παράδεισος των Κυριών» του Alpha με το...

Νίκος Βέρτης – Έτσι φαντάζεται την ιδανική σύζυγο: «Θέλω να έχει μερικά από τα...

Ο Νίκος Βέρτης προσπαθεί να κρατήσει, όσο μπορεί, την προσωπική του ζωή μακριά από...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα την κοκαΐνη στα 15 μου, μπαινοβγαίνανε σπίτι οι dealers»

H Mαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τρίτη 6...

Ιωάννα Τούνη: Η ολόγυμνη φωτογραφία της με λεζάντα «Είμαι μητέρα! Ποια είναι η υπερδύναμή...

H Iωάννα Τούνη πλέον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει σχεδόν αποκλειστικά περιεχόμενο...

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τώρα και επιχειρηματίας – Επενδύει σε εταιρεία με ζαχαρωτά!

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο...

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο λαμπερός...

Νόνικα Γαληνέα: Η τελευταία επιθυμία της και το γράμμα που άφησε πριν πεθάνει

Η μεγάλη καρδιά της Νόνικας Γαληνέα σταμάτησε να χτυπά. Μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία της στον αέρα...

Σήμερα το πρωί, η Αφροδίτη Γραμμέλη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε ξαφνικά από καρδιά υποψήφιος βουλευτής – Σοκ στο Ηράκλειο

Κεραυνός εν αιθρία σε όλη την Κρήτη ήταν η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα Κοσμαδάκη, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα στις...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! «Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής 

Ανάστατοι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών - «Τρέμουμε από τον θόρυβο, από τις ύβρεις, από όσα συμβαίνουν»

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο λαμπερός καλλιτέχνης που ήταν «μεγάλη φίρμα» έφυγε από τη ζωή ενώ...

Ανείπωτη τραγωδία στην Νέα Μάκρη: Πέθανε 19χρονη έγκυος – Περίμενε ασθενοφόρο επί ώρες

Ακόμη μία γυναίκα «πλήρωσε» με την ζωή της την κατάρρευση του ΕΣΥ

Λάκης Λαζόπουλος για Νόνικα Γαληνέα: Τα τελευταία της λόγια και το βιβλίο που του είχε αναθέσει

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετώντας την Νόνικα Γαληνέα μέσα από την εκπομπή του «Έξω από στο στόμα του Λάκη» που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 19:00...

Θερμό επεισόδιο του Μάκη Βορίδη με εφοπλιστή!

Πολλά νεύρα έχει ο Μάκης Βορίδης, μετά το κάζο που έπαθε στις εκλογές. Μπορεί το αποτέλεσμα ήταν ένας θρίαμβος για τη Νέα Δημοκρατία, ήταν...

«Εφυγα γιατί πουλάνε τους βαθμούς!»

Ο λόγος της πανεπιστημιακού Λένας Διβάνη, συμφωνείς, διαφωνείς μαζί της, έχει πάντοτε ενδιαφέρον, διότι έχει «γωνίες». Δεν είναι ποτέ στρογγυλός. Τα βιβλία της, εξίσου...
spot_img

NEWSROOM

spot_img