Σάββατο 12/6/2021

Εξοργισμένη η Ρούλα Κορομηλα για το «κολαστήριο» στα Χανιά: «Τιμωρία και δικαιοσύνη! Κατακραυγή»

«Ηλικιωμένοι βασανίζονται απάνθρωπα από προσωπικό και διοίκηση γηροκομείου! Αυτοί οι τύραννοι, οι επαίσχυντοι και κατάπτυστοι!»

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση που αφορά το γηροκομείο των Χανίων όπου 68 ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από ανακοπή καρδιάς μέσα σε ένα χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες εργαζόμενων του συγκεκριμένου γηροκομείου, οι νοσηλευτές φαίνεται να βασάνιζαν τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους οδηγώντας τους στον θάνατο.

Η Ρούλα Κορομηλά που είναι αρκετά ενεργεί στα social media και τοποθετείται συχνά για θέματα τα οποία την απασχολούν, στο άκουσμα αυτών των αποτρόπαιων πράξεων, ξέσπασε με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Ούτε να φανταστώ δεν αντέχω, εικόνα ανήμπορων ηλικιωμένων να βασανίζονται απάνθρωπα από προσωπικό και διοίκηση γηροκομείου! Αυτοί οι τύραννοι, οι επαίσχυντοι και κατάπτυστοι! Τώρα οι 68, ταλαιπωρημένοι ” γέροντες κ γερόντισσες” που πέθαναν, σ αυτό το γηροκομείο, βιώνοντας φόβο, πόνο, εκμετάλλευση, απανθρωπιά, πληρώνοντας κιόλας, έφυγαν από τη ζωή, παραπεσμένοι κ απροστάτευτοι παίρνοντας όλα τα φρικτά κ ανείπωτα μυστικά μαζί τους, τα όποια τώρα που επιτέλους άνοιξαν στόματα και αποκαλύπτονται στο φως της αλήθειας, ειλικρινά με θλίβουν με τρομάζουν αλλά και με θυμώνουν αφάνταστα! Σε τι κόσμο ζούμε.

Πως γίναμε έτσι. Πόση αδιαφορία! Ανευθυνότητα! Έλλειψη συμπόνιας, αγάπης, τρυφερότητας ρε φίλε, ευγνωμοσύνης. Τίποτα! Ούτε ένα ψίχουλο φροντίδας για όσους δεν τους “κρατάνε όρθιους πια τα κουρασμένα πόδια τους”; Οι καρδιές δεν γερνάνε ρε παιδιά! Οι καλοί άνθρωποι, επίσης, δεν “σκοτώνουν ούτε εγκαταλείπουν τα άλογα όταν γερνάνε”! Αντιθέτως εξακολουθούν να τα αγαπάνε κ φροντίζουν με την ίδια θέρμη και τα γλυκαίνουν προφέροντας τους ακόμα ένα κυβάκι ζάχαρης! Έτσι γιατί το αξίζουν! Έτσι γιατί δεν ξεχνάνε την αφοσίωση κ προσφορά τους σε πολλές εκφάνσεις της ζωής. Όσους σεβόμαστε και αγαπάμε, έστω κι αν η ζωή περιέργως απαιτεί να τους αφήσετε μακριά σας ας ασκείτε τουλάχιστον ενδελεχή έλεγχο στα χέρια αυτών που ” εμπιστεύεστε” τις ζωές των ηλικιωμένων αν είναι ζεστά και ” καθαρά”! Αν διαπιστώσετε πως είναι “βρώμικα”, πράξτε τα δέοντα. Τιμωρία και δικαιοσύνη. Κατακραυγή !

Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι τι θέλουν ρε παιδιά! Μια γλυκιά ματιά, μια τρυφερή λέξη, ένα σ αγαπώ, ένα ευχαριστώ! Είναι οι γονείς μας! Μεγάλωσαν, αρρωσταίνουν, παραξενεύουν, γίνονται πάλι μικρά παιδιά ! Ε! Και! Κατανόηση! Στοργή! Πονάει η έγκαταληψη. Όλοι θα μεγαλώσουμε. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το αύριο ! Ουδείς! Έτσι κ αλλιώς τίποτα δεν είναι δεδομένο! Επίσης, να φοβάσαι για ό,τι άδικο κάνεις σήμερα, γιατί η ζωή αύριο ενδεχομένως να σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις οι οποίες καραδοκούν σε άγνωστη ,απρόβλεπτη στροφή …! Ας πούμε κ ένα Χριστέ μου σ ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πουθενά “μισείτε αλλήλους”. Το αντίθετο μόνο. Ό,τι κάνεις ,δίνεις, αποδεικνύεται τελικά εκ του αποτελέσματος ότι το ίδιο εισπράττεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ