Παντελής Τουτουντζής: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο του παιδιά

Must Read

Τον βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή «Super Makeover» ενώ έχει εμφανιστεί και στο «House of Fame».

Ο λόγος για τον Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους make-up artist έχοντας στο βιογραφικό του πολλές συνεργασίες με διάσημα πρόσωπα.

Ένα από αυτά μάλιστα είναι και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία τους ενώνει μία δυνατή φιλία.

Ο Παντελής Τουτουντζής μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις είναι φανερό ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Περισσότερο όμως απ’ όλα αγαπάει τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή την φορά ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τα δυο του παιδιά, να χαίρονται που βρίσκονται στην αγκαλιά του.

«Και μαθαίνεις ότι, αλήθεια, μπορείς να αντέξεις. Και ότι, αλήθεια, έχεις δύναμη. Και ότι, αλήθεια, αξίζεις. Και μαθαίνεις… μαθαίνεις . Jorge Luis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This