Έρρικα Πρεζεράκου για την υγεία της ανιψιάς της: «Μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου» (video)

Συγκλονίζουν όσα είπε για το ατύχημά της και για την 7χρονη Αναστασία!

Must Read

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για την Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δάχτυλό της αλλά και η μικρή της ανιψιά διαγνώστηκε με μία σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ όμως φάνηκε δυνατή και μπορεί πλέον να μιλάει για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε.

Η Έρρικα Παρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που βιώνει το τελευταίο διάστημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι είμαστε οκ, και ξαφνικά με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει ότι το παιδί είναι στην εντατική, και κλαίω. Στο τέλος της ημέρας στρέφεις την προσοχή σου στο ότι ίσως πρέπει να ενδυναμώσεις την πίστη σου. Κάνω κάθε μέρα 2-3 ώρες φυσιοθεραπεία για το χέρι μου, και υπάρχουν μέρες που δεν το θέλω. Αλλά το σώμα μου μού λέει ότι με χρειάζεται, και εγώ πρέπει να στρέψω την προσοχή μου σε αυτό. Δεν έχουμε κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό μας».

Αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν ένα χρόνο περίπου κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο εξήγησε πως: «o άνθρωπος που οδηγούσε το σκάφος δεν με είδε όταν εκσφενδονίστηκα. Έπεσα στο νερό, βγήκα να πάρω αναπνοή και το χέρι μου βρέθηκε μέσα στην προπέλα. Όταν βγήκα επάνω είχα αδρεναλίνη και είπα ότι θα πάω στο νοσοκομείο και ότι θα γίνω καλά. Μπήκα σε μια κατάσταση επιβίωσης».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην 7χρονη Αναστασία η οποία ανεβαίνει καθημερινά τον δικό της Γολγοθά λόγω της σοβαρής ασθένειάς της.

«Είναι εδώ και εφτά μήνες στο εξωτερικό η αδερφή μου με την ανιψιά μου, την Αναστασία. Η ψυχική δύναμη της αδερφής μου είναι αξιοθαύμαστη. Εύχομαι να μην έρθει κανείς γονιός σε αυτή την κατάσταση, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά ενώ για την αδερφή της, Ξένια, η οποία στέκεται στο πλευρό της σαν φύλακας Άγγελός της σημείωσε:

«Η αδερφή μου είναι πολύ θαρραλέα. Περνάμε από φάσεις που μας λένε να μην ανησυχούμε, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου. Υπάρχουν πολλοί γιατροί στην Αμερική που λένε να αφήσουμε το παιδί να απελευθερωθεί. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί τι μπορεί να γίνει και ποιο είναι το καλύτερο για αυτό το παιδί».

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Αναστασίας: «7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους του νοσοκομείου»

Τέλος, η Έρρικα Πρεζεράκου δήλωσε πως είναι ευγνώμων γιατί η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια και την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της.

«Αν μέσα σε αυτό το διάστημα που έχουν συμβεί αυτά τα γεγονότα έχω κλάψει, τις περισσότερες φορές το έκανα από ευγνωμοσύνη για τη στήριξη και την αγάπη που έχω πάρει. Κάθε μέρα αφιερώνω χρόνο για να απαντήσω στον κάθε άνθρωπο που μου στέλνει μήνυμα για να με στηρίξει, είτε για το χέρι μου, είτε για το θέμα της ανιψιάς μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This