Γιώργος Κοψιδάς: «Ήμουν ερωτευμένος με μία ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»

Πως αντέδρασαν οι γονείς του με αυτήν την σχέση;

Must Read

Πριν πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός ήταν πρώην καλαθοσφαιριστής και μάλιστα από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο ψηλούς ηθοποιούς της χώρας μας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ενώ προτιμάει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή κρατώντας την μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μία εξαίρεση και μίλησε στο περιοδικό «Hello» για παλαιότερες του σχέσεις.

O ίδιος μπορεί να μην κατονόμασε τις πρώην συντρόφους του, ωστόσο όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικά χρόνια από την εφημερίδα Espresso, είχε συνάψει σχέση με τη διάσημη show woman Τσίλα όταν εκείνη κυοφορούσε το παιδί ενός άλλου άντρα.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου», είχε πει χαρακτηριστικά για την σχέση της με τον ηθοποιό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα.

ο Γιώργος Κοψιδάς σε συνέντευξή του αποκάλυψε:

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγματα που έχεις κάνει για τον έρωτα;

Ένα τατουάζ στη γάμπα μου! Επειδή είμαι Υδροχόος με Υδροχόο, βαριέμαι πολύ εύκολα και το να έχω κάτι μόνιμο πάνω μου ήταν οξύμωρο για εμένα. Βέβαια, το έκανα όταν άρχισα να συνέρχομαι από το χωρισμό για να μου υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ξαναγίνω έτσι. Επίσης, έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να συναντήσω τη σύντροφό μου.

Έχω ερωτευτεί, τέλος, μια γυναίκα που μου είχε πει από την αρχή ότι ήταν τριών μηνών έγκυος και θα κρατούσε μόνη της το παιδί. Δεν με ένοιαξε καθόλου, αντίθετα το αποδέχτηκα με χαρά. Σε δέκα ημέρες μείναμε μαζί και περάσαμε παρέα όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα της. Αν μου ζητούσε να αναγνωρίσω το παιδί, θα το έκανα επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Οι γονείς σου πώς λειτούργησαν;

Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της. Οι γονείς μου με εντυπωσίασαν, η συμπεριφορά τους ήταν συγκλονιστική. Μου είπαν πως αν εγώ είμαι καλά, εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα, Μάλιστα, όταν τη γνώρισαν, την αγάπησαν και ήταν δίπλα της αφού γεννήθηκε το παιδί. Θυμάμαι, ήμασταν τσακωμένοι και η μητέρα μου, μου είπε: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, εγώ θέλω να βλέπω το μωρό». Είχε δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό μου. Μου έχουν δώσει απίστευτη αγάπη και στήριξη οι γονείς μου. Τους ευγνωμονώ και τους λατρεύω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This