Η απάντηση του Αλέξη Παππά στο αιχμηρό σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά και η αντίδραση της ηθοποιού (video)

Η απάντηση της ηθοποιούς στο σχόλιο του πρώην παίκτη του Survivor!

Must Read

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μία από τους πολλούς που παρακολουθούν το Survivor και μάλιστα τοποθετούνται για όσα διαδραματίζονται στο reality επιβίωσης.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα έχει προβεί σε μία αιχμηρή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ενάντια του Αλέξη Παππά ο οποίος σε μία λογομαχία που είχε με τον Κώστα Παπαδόπουλο έσπευσε να υποστηρίξει το επάγγελμα του δηλαδή τους ηθοποιούς.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Γιουλίκα Σκαφιδά: «Τι σε νοιάζει εσένα γιατί βγήκε τώρα η κοπέλα να μιλήσει;» (video)

Tότε Γιούλικα Σκαφιδά έκανε το εξής σχόλιο:

«Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχίας τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το παιχνίδι και έχει ενημερωθεί ήδη για όσα έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα για το άτομό του.

Δείτε επίσης: Όταν το «φάντασμα» του Αλέξη Παππά «έχει στοιχειώσει» το Survivor (video)

Έτσι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο σχόλιο της ηθοποιού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

 

Από την άλλη μεριά η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε» απάντησε στις δηλώσεις του συναδέλφους της λέγοντας πως ήταν απλά «ένα αυθόρμητο σχόλιο».

«Το σχόλιο μου τότε έγινε γιατί απλώς έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα, μία ώρα έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ να βλέπω τα αγωνίσματα. Το reality δεν το γνωρίζω τόσο πολύ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι, ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο», εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This