Σόμμερ και Παπαδάκη παντρεύονται! Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους

Τρέχουν να προλάβουν για τα τυπικά!

Must Read

Θέμα χρόνου είναι πλέον η επισημοποίηση της σχέσης του Κώστα Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, μια και ο δημοφιλής ηθοποιός και η καλλονή make up artist προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»!

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Ο Σόμμερ Ολιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Αλιμο Αττικής, και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Αλιμο Αττικής» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτήν.

Οπως είναι γνωστό, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με γλυκιά ανυπομονησία την άφιξη του «πελαργού». Η Βαλεντίνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κώστα έχουν αρχίσει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους, σε τρεις μήνες από τώρα.

«Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίον χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου έναν μήνα -ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν» είχε δηλώσει ο Κώστας Σόμμερ πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, στο πλαίσιο μιας κοινής συνέντευξης που είχαν δώσει μαζί με την αγαπημένη του στο περιοδικό «ok!».

«Υπάρχει μια γραφειοκρατία που είναι λίγο χρονοβόρα, ειδικά για εμάς, που ξεκινήσαμε τώρα να το κοιτάζουμε… Θέλουμε να προλάβουμε για να μην μπούμε στη διαδικασία να πάρει πρώτα το δικό μου όνομα το παιδί και μετά να γίνει η αναγνώριση» είχε συμπληρώσει η Βαλεντίνη.

Στην εκκλησία

Με τη δημοσίευση της αγγελίας για τον γάμο τους φαίνεται πως το ζευγάρι βρίσκεται πια σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα τους δούμε ν’ ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου για να ενωθούν και νομικά ως ζευγάρι. Οσο για το θρησκευτικό μυστήριο, δεν είναι κάτι που απορρίπτουν και ίσως να το προχωρήσουν σε επόμενη φάση.

«Να σ’ το πω διαφορετικά; Τώρα, μέσα στον κορωνοϊό, τι να το κάνω; Να ξοδέψεις τόσα χρήματα για να σε δουν δέκα άτομα; Ας τελειώσει αυτό, να πάνε όλα καλά και θέλουμε… Μπορεί να κάνουμε μετά και έναν θρησκευτικό γάμο. Δεν είναι κάτι που το αποκλείουμε» είχε πει το ζευγάρι στην ίδια συνέντευξη.

Η ώρα η καλή λοιπόν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This