Η νέα αφιέρωση του Περικλή Κονδυλάτου στην Ανθή Σαλαγκούδη και η απάντηση όλο νόημα της παρουσιάστριας

Απ' ότι φαίνεται γνωρίζονταν από πριν!

Must Read

Πολλές κόντρες ξέσπασαν ανάμεσα στους παίκτες του Survivor όσο βρίσκονταν μέσα στο reality επιβίωσης. Εκείνη όμως του Περικλή Κονδυλατου και της Ανθής Σαλαγκούδη κρατάει ακόμα.

Πριν λίγο καιρό ο Περικλής Κονδυλάτος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της πρώην συμπαίκτρια τους, αφιερώνοντας της ένα τραγούδι της Μαντόνα, του οποίου οι στίχοι έλεγαν μεταξύ άλλων «καταριέμαι την ημέρα που σε γνώρισα».

Στη συνέχεια βέβαια εξήγησε πως εστίασε στο νόημα του τραγουδιού και όχι στους στίχους καθαυτούς και ότι το πόσταρε επειδή του θύμιζε κάποια πράγματα που είχαν ζήσει μαζί.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων προχώρησε σε μία νέα δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Δημοσίευσε λοιπόν μία κοινή τους φωτογραφία από το 2017 όπου παρευρέθηκαν στο event «Η μόδα της σοκολάτας», γράφοντας τους στίχους από ένα παλιό τραγούδι της Άννας Βίσση.

«Κι έχω τόσα να θυμάμαι από σένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεδομένου ότι δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο instagram, η Ανθή Σαλαγκούδη λίγο αργότερα έδωσε τη δική της απάντηση όλο νόημα, μέσω ενός Story που ανάρτησε.

Η γνωστή παρουσιάστρια κοινοποίησε μία επίσης κοινή τους φωτογραφία από το ίδιο event, συμπληρώνοντας το στίχο από το ίδιο τραγούδι:  «Κι όλο με ρωτάς που πήγανε χαμένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This