Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Eίμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε» (video)

«Μπορεί να μη μας παντρεύονται βέβαια αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Must Read

Με τους θρησκευτικούς γάμους να ξεκινούν και πάλι από τις 10 Μαΐου στη χώρα μας, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένους στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» τους αστρολόγους Χρήστο και Αθανάσιο Ντούβλη, οι οποίοι έδωσαν τις κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για κάθε ζώδιο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια αλλά δεν σκέφτεται τόσο το μυστήριο του γάμου, όσο την απόκτηση ενός παιδιού, ωστόσο στην αρχή της συζήτησης με τους αστρολόγους, η παρουσιάστρια πέταξε ένα υπονοούμενο για τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Από 10 Μαΐου ανοίγουν οι γάμοι. Θα μας πείτε λοιπόν πως είναι τα ερωτικά τον Μάιο και ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να επιλέξουμε τον γάμο μας. Το καλοκαίρι. Γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια. Αλλά αυτό είναι άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια η οποία τον τελευταίο χρόνο συζεί με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This