Δευτέρα 21/6/2021

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κοιμάμαι στο χαλί μου! Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση» (video)

«Με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι, επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία.»

Την αγάπη της για τα σκυλιά έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει ότι κοιμάται με τα 20 σκυλιά της σε βάρδιες για να μην νιώσει κάποιο παραπονεμένο.

Η γνωστή επιχειρηματίας καλλυντικών μίλησε σήμερα στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στα αδέσποτα σκυλιά, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για αυτό το λόγο στο παλιό της σπίτι το οποίο βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

«Με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις αλλά καθώς επίσης και στον λόγο δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο.

«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε και είπα εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια. Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic», τόνισε.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής στην υπερπολυτελή κρεβατοκάμαρά της την οποία όμως δεν χρησιμοποιεί διότι κοιμάται όπως λέει χαρακτηριστικά, στο χαλί.

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», δήλωσε η επιχειρηματίας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ