Η βιτριολική απάντηση της Κόνι Μεταξά στην εκπομπή «Happy Day»: «Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που ακόμα δίνουν τέτοιες συμβουλές» (video)

«Αυτή η νοοτροπία πρέπει να σταματήσει τώρα... για το παιδί σου!»

Must Read

Η Κόνι Μεταξά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όπως έχει εκφράσει και η ίδια δεν θέλει να κρύβεται και θέλει να δείχνει μόνο την αλήθεια.

H γνωστή influencer πριν λίγες ημέρες είχε κάνει ένα δημόσιο ξέσπασμα, καθώς προσπάθησαν να της κάνουν report στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξαιτίας ενός βίντεο που είχε αναρτήσει, μέσα από το οποίο παρουσίασε τη διατροφή που κάνει, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να κόψουν τις «κακές τροφές».

Tο γεγονός αυτό σχολιάστηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Κόνι Μεταξά να νιώθει προσβεβλημένη απ’ όσα ειπώθηκαν από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πώς της έκαναν bullying.

Tο ξέσπασμα της όμως αυτό σχολιάστηκε σήμερα το πρωί και από την εκπομπή «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ισχυρίστηκε πως η νεαρή καλλιτέχνης δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από τα σχόλια των haters και ότι θα έπρεπε να το διαχειριστεί διαφορετικά το συγκεκριμένο θέμα.

«Η Κόνι Μεταξά ας συζητήσει με τον μπαμπά της που χειρίζεται τα media τόσο χρόνια γιατί βλέπω ότι… Είναι ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμφωνεί λέγοντας πως δεν ήταν κολακευτικός ο τρόπος που αντέδρασε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς όμως διαφώνησε με τις συνεργάτιδες του: «Αν έχεις πάρει 1000 μηνύματα που λένε άλλα ντ’ άλλων…».

«Κακώς αφήνει τον εαυτό της να φθαρεί και να το πάρει τόσο μέσα της. Και ο Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν πλάκα και ίσως λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν το έκαναν…» είπε στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς φανερά ενοχλημένος έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας πως «Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τα social. Βγαίνω και λέω “τρώω συγκεκριμένα πράγματα, έχω πάθει αυτό και μου αρέσει αυτό”, οι άνθρωποι, οι οπαδοί, οι followers φιλτράρουν ό,τι θέλουν και κρατούν ό,τι θέλουν και ανταπαντούν και εγώ θα το αφήσω; Εν εξάλλω και εγώ. Δεν μου αρέσει που κάποιοι άνθρωποι βγάζουν μια χολή γι’ αυτό που θέλουν αυτοί και όχι για αυτό που ακούν».

Έπειτα πήρε το λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέροντας πώς «Σε όλους συμβαίνει. Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια; Το αγνοείς. Αν κάτσω να κάνω ένα μανιφέστο σε live κάθε φορά που δέχομαι ένα αρνητικό σχόλιο, δεν θα έχω να κάνω άλλη δουλειά», με τον Κώστα φραγκολιά να απαντάει: «Εσύ μπορείς και το διαχειρίζεσαι. Η Κόνι μπορεί να μην μπορεί και αντιδρά έτσι. Διαφωνώ στο να κλείσει τον λογαριασμό της. Είναι τραβηγμένο, συμφωνώ, αλλά συμμερίζομαι το ξέσπασμά της».

 

Η Κόνι Μεταξά παρακολούθησε την εκπομπή και τα όσα ειπώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της αναρτώνται σε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Σε αυτό το σημείο να πω: 

Εσύ, εγώ, κάποιος άλλος δυνατός άνθρωπος μπορεί να αγνοήσει τα κακόβουλα σχόλια. Οι HATERS όμως υπάρχουν παντού. Και δεν έχουν όλοι τη δύναμη να τους αγνοήσουν. Ίσα Ίσα τέτοια σχόλια μπορεί να τους καταστρέψουν την ζωή. 

Το να έχει την δυναμική της τηλεόρασης και να λες στον κόσμο ότι είναι λάθος να αντιδράει σε αυτά και να μιλάει ΔΥΝΑΤΑ για αυτό (βάζουμε τα προβλήματά μας κάτω από το χαλί) είναι μία νοοτροπία που πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.

Όχι για εμένα, όχι για εσένα, όχι για τον “κόσμο των media”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. 

Όχι, δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι. Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι μια κοπέλα που έδειξα τις ατέλειές μου. Όχι, δεν ντρέπομαι που αντέδρασα. Όχι, δεν το μετανιώνω.

Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που ακόμα δίνουν τέτοιες συμβουλές.

Όχι δεν θα κλείσω τα social media επειδή δε μπορώ να “χειριστώ” τους haters.

Γιατί μπορώ αλλά όχι κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα performer.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This