Ο Δημήτρης Στρέπκος ξεσπάει για τα μηνύματα μίσους στο «ξεκλείδωτο» Instagram του Κόρο

Ο σχεδιαστής υπερασπίζεται τον φίλο του απέναντι στους «υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου»

Must Read

Ξεσπά ο Δημήτρης Στρέπκος με αφορμή τα μηνύματα μίσους που δέχεται ο Γιώργος Κόρομι στον λογαριασμό του στο Instagram.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Είναι υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου αυτοί που σιχαίνονται τον Κόρο και βγάζουν τόσο μίσος» δηλώνει στην «Espresso» ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος του παίκτη του φετινού «Survivor». Ο ίδιος, μάλιστα, κατηγορεί ευθέως και συμπαίκτες του στο reality ότι τον θέλουν για «ταπεινό σκλάβο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά!

Φεύγοντας για τον Αγιο Δομίνικο, στα τέλη Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Κόρομι παρέλειψε ν’ απενεργοποιήσει τα σχόλια στον Instagramικό λογαριασμό του ή ν’ αφήσει τους κωδικούς του στη σύντροφό του ή κάποιον άλλον δικό του άνθρωπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αδιάκοπη επίθεση από haters εναντίον του. Οι τελευταίοι τον έβαλαν στο… μάτι από τη στιγμή που επέλεξε να μη δώσει στον Τριαντάφυλλο να φάει από τα ψάρια που είχε πιάσει.

Ο Κόρο με τον πατέρα του και τον σχεδιαστή

«Υπάρχουν χυδαία σχόλια στο Instagram για την εμφάνισή του, για τη σεξουαλικότητά του, για τη δουλειά του, για το πνευματικό του επίπεδο, για την προφορά του, επειδή δεν λέει καλά το ρο» μας λέει ο Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος συνεργάζεται με τη μητέρα του Κόρο στο ατελιέ του, ενώ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του και τον αδελφό του, που είναι γιατρός.

Οπως αποκαλύπτει, μάλιστα, δέχεται κι ο ίδιος bullying. «Εχω μπει στο στόχαστρο των haters επειδή τον υποστηρίζω και ανεβάζω στα social media βίντεο γι’ αυτόν. Εχω δεχτεί πολύ μίσος και βρισίδι. Ομως έτσι είναι οι haters, σπέρνουν μίσος. Εχουν φανατιστεί εναντίον του κάποιοι. Είναι το κοινό του Τριαντάφυλλου αυτοί που σιχαίνονται τον Κόρο και βγάζουν τόσο μίσος. Το περιστατικό με το ψάρι έγινε πριν από δυο μήνες, αλλά υπάρχει ακόμη ένταση. Δεν έχουν κάτι άλλο να προσάψουν στον Κόρο κι έχουν μείνει σε αυτό» σημειώνει ο designer του brand Celebrity Skin. Σε ερώτησή μας πώς αντιδρούν οι γονείς του Γιώργου Κόρομι με όλα αυτά, μας απαντά πως στενοχωριούνται, όπως και η σύντροφός του.

Ο Στρέπκος με τη μητέρα του Κόρομι

Τον «σταυρώνουν»

«Τους εξηγώ ότι αυτή είναι μια κατάσταση που συμβαίνει στη showbiz με τα realities, αλλά για εκείνους είναι στενάχωρο. Πιστεύω πως ίσως κινηθεί νομικά η οικογένεια, αν συνεχίσουν αυτές οι διαδικτυακές επιθέσεις. Φαντάσου μια μάνα κι έναν πατέρα που βλέπουν να “σταυρώνουν” το παιδί τους… Είναι πολύ άσχημο» τονίζει ο Δημήτρης Στρέπκος.

Ο Κόρομι σε πασαρέλα των Celebrity Skin

Οσο για την πορεία του Κόρο στο reality, o φίλος του μας λέει πως είναι ο εαυτός του.
«Ο Κόρο είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, πράος. Για να φτάσει στο σημείο ν’ αντιδράσει, μπορώ να φανταστώ τι περνάει. Εμείς βλέπουμε ένα μονταρισμένο υλικό, όχι το 24ωρό του. Οπότε είναι και θέμα μοντάζ πολλές φορές. Φαίνεται όμως πως είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, προσφέρει και δεν μιλάει πολύ. Για να φτάσει στο σημείο να πει και δυο κουβέντες γι’ αυτά που τον ενόχλησαν, καταλαβαίνω ότι πιέζεται. Μερικούς τους ενοχλούν ακόμη και οι πανηγυρισμοί του, αν είναι δυνατόν! Είναι μερικοί που θέλουν να είναι ένας… ταπεινός σκλάβος, να ψαρεύει, να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να νοικοκυρεύει, να φέρνει νίκες, αλλά, αν τολμήσει να μιλήσει, είναι θρασύς! Δεν είναι έτσι παιδιά! Γιατί υπάρχει και η αντίπαλη πλευρά που είναι ο κύριος Τριαντάφυλλος, ο οποίος δεν προσφέρει τίποτα και έχει γνώμη για τα πάντα, και κυρίως για τον Κόρο. Είναι λίγο άδικο αυτό νομίζω» δηλώνει στην «Espresso» ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This