Λευτέρης Πανταζής: «Θύμωσα πάρα πολύ με τον Τριαντάφυλλο και είπα “όταν κατέβω να μην τον δω μπροστά μου”» (video)

«Δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες»

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος στα πρώτα του βήματα είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και είχε τραγουδήσει με καταξιωμένους τραγουδιστές. Αναμεσά τους ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής. Η συνεργασία όμως αυτή δεν είχε αίσιο τέλος.

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Όταν ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε με την Νατάσα, εκείνη δεν ήταν τίποτα και εκείνος ήταν στα πάνω του» (video)

O Λευτέρης Πανταζής μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός».

Για το παρασκήνιο γύρω από τη λήξη της συνεργασίας τους, μίλησε ο γνωστός σε όλους ΛΕΠΑ, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα μαζί μου στα πρώτα του βήματα. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια. Στην αρχή δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και κάπως… ξεπόρτιζε. Κάναμε μαζί ένα ντουέτο στην Αυστραλία και επειδή θύμωσε με τον ηχολήπτη, δεν βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μου. Δεν υπάρχει σεβασμός εκεί. Θύμωσα πάρα πολύ και είπα στον μάνατζέρ του “σε παρακαλώ, όταν κατέβω να μην τον δω μπροστά μου”», είπε αρχικά ο αγαπημένος ερμηνευτής και πρόσθεσε:

«Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ. Μετά από πέντε λεπτά το ξεχνάει, σου ζητάει συγγνώμη, βάζει και τα κλάματα».

«Μετά το Survivor, αν κρατήσει αυτό και βγούμε στην πίστα θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Θέλει ένα τραγούδι και θα ξαναμπεί στα δρώμενα», κατέληξε.

\

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This