Γιώργος Κακοσαίος: «H μητέρα μου προσπαθούσε να με πείσει να μην ασχοληθώ με το τραγούδι! Ήθελε μια άλλη ζωή για μένα»

«Δεν ήθελε τη νύχτα.»

Must Read

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι γνωστός και πώς το «καλύτερο παιδί». Το πραγματικό όνομα του γνωστού τραγουδιστή είναι Ιωάννης Κακοσαίος, ωστόσο ο Γιώργος Μακράκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος του παραγωγός, τον έπεισε να το αλλάξει. Έτσι το Κακοσαίος έγινε Πλούταρχος.

Το πραγματικό του επίθετο όμως αποφάσισε να κρατήσει ο δεύτερο γιος του αγαπημένου ερμηνευτή, Γιώργος ο οποίος ασχολείται εξίσου με την μουσική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Γιώργος Κακοσαίος ασχολείται επαγγελματικά πλέον με το τραγούδι, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν θέλει να συνδέεται με το επίθετο του πατέρα του.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μίλησε για την απόφασή του να κρατήσει το επίθετό του, για την ενασχόλησή του με το τραγούδι, για το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν τους το ανακοίνωσε αλλά και για την σχέση που έχει με τα αδέρφια του.

Γιατί κράτησες το επίθετο Κακοσαίος;

Στα social media έχω το επίθετό μου, έτσι με έμαθε ο κόσμος και μου φάνηκε περιττό να το αλλάξω.

Πότε έγινε η συνειδητή απόφαση να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Όταν άρχισα να γράφω τα πρώτα μου τραγούδια, τα οποία άρεσαν στον κλειστό μου κύκλο, της οικογένεια και τις παρέες μου. Τότε στα 16-17, άρχισα να μη σκέφτομαι τόσο πολύ το ποδόσφαιρο, που ήταν ο βασικός προσανατολισμός μου τα προηγούμενα χρόνια.

Οι γονείς σου ήταν έτοιμοι για αυτή την απόφαση;

H μητέρα μου έχει υποστεί πολλά πρωινά ξυπνήματα και πολύ κρύο για να με τρέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες. Για εκείνη ήταν πιο δύσκολο καθώς είχε περάσει όλα αυτά για να παίζω ποδόσφαιρο. Για καιρό προσπαθούσε να με πείσει να συνεχίσω τις προπονήσεις. Είχε κάποιους φόβους και άγχος γιατί ήξερε από τον πατέρα μου πως είναι αυτός ο χώρος και πόσο σκληρή είναι η ζωή του τραγουδιστή. Το πήρε πολύ βαριά και στεναχωρήθηκε πολύ.

Ήθελε μια άλλη ζωή για μένα, δεν ήθελε τη νύχτα. Ωστόσο με τον καιρό – χρειάστηκε ένα χρόνο -το συνήθισε και το πήρε απόφαση. Ο πατέρας μου από την άλλη ξεπέρασε γρήγορα το σοκ. Μου είπε: “Αν δε δουλέψεις πάρα πολύ, όχι απλώς πολύ, μη μπεις στον κόπο να ξεκινήσεις το τραγούδι”. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένος να κάνω κάτι όχι απλώς να υπάρχω. Γι΄ αυτό άρχισα να περνώ όλο και περισσότερες ώρες διαβάζοντας και γράφοντας μουσική μέσα στο στούντιο.

Να μελετώ παλιούς τραγουδιστές όπως ο Διονυσίου, ο Πουλόπουλος και ο Καζαντζίδης. Δουλεύω πολύ ενώ με βοηθά και ο πατέρας μου με συμβουλές και συζητήσεις.

Με τα αδέρφια σου τι σχέση έχεις;

Έχω υπέροχη σχέση. Γελάμε πολύ μαζί, αλλά και συζητάμε με τις ώρες για ό,τι μας απασχολεί, τα ερωτικά μας για παράδειγμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This