Άννα Μπεζάν: «Δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα! Μία ταμίας μόνο που δεν με έφτυσε» (video)

«Εγώ έκανα ψυχανάλυση σχεδόν 10 χρόνια»

Must Read

Την γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από το reality μόδας GNTM όπου είχε δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο ο χώρος της μόδας φαίνεται να μην την κέρδισε αφού κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι το bootcamp.

Έκτοτε ασχολείται με την υποκριτική κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Αστέρια στην άμμο». Ο λόγος για την Άννα Μπεζάν, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις», όπου υποδύεται την Ελισάβετ που έχει σχέση με έναν παντρεμένο.

Λόγω του συγκεκριμένου ρόλου η νεαρή αυτοδίδακτη ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Love it», ότι έχει δεχτεί διάφορες αρνητικές συμπεριφορές από τον κόσμο.

«Στο δρόμο με βρίζουν. Πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό το πράγμα. Έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ της Κύπρου και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας» είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μπεζάν σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά της χρόνια όπου την είχε παρατήσει η μητέρα της στο νοσοκομείο όπου την γέννησε κι έτσι έζησε με τον πατέρα της μέχρι τα 12 της χρόνια.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης όπου πρωταγωνιστεί με την Άννα Μπεζάν είχε αποκαλύψει μάλιστα στην Φαίη Σκορδά ότι η παρουσιάστρια την είχε συναντήσει στο παρελθόν όταν είχε επισκεφτεί το ορφανοτροφείο, στο οποίο φιλοξενούνταν.

«Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Άβολο, γιατί με αυτή τη δουλειά συνεχώς εμφανίζεται μπροστά μου το παρελθόν μου, κάτι το οποίο βέβαια με βοηθάει γιατί το δουλεύω καλύτερα, αλλά είναι και λίγο άβολο. Η μαμά μου με άφησε στον πατέρα μου. Στα 12 έφυγα και από το σπίτι του πατέρα μου. Η μητέρα μου ζει, ο πατέρας μου είναι λίγο άρρωστος», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ έκανα ψυχανάλυση σχεδόν 10 χρόνια και οι σπουδές με βοήθησαν πολύ, αλλά νομίζω, ότι πρακτικά μάλλον, δούλεψα περισσότερο τον εαυτό μου τώρα που δουλεύω και ασχολούμαι με την υποκριτική».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή δήλωσε πως:  «Μου χρεώνουν διάφορες σχέσεις αλλά αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά η σχέση έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς και λόγω “θέλω”».

Δείτε επίσης: Το δυνατό ειδύλλιο της Άννα Μπεζάν με τον Γιώργο Μακρόπουλο, η εμφάνιση στο «GNTM» και το ντεμπούτο στα «Αστέρια στην άμμο»

Tέλος, αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά με τον οποίο είχε συνεργαστεί στις «8 Λέξεις» λέγοντας πως: «Survivor βλέπω αποσπασματικά. Με τον Αλέξη συνεργαστήκαμε και είχαμε πάρα πολλές σκηνές μαζί. Ο Αλέξης έχει ένα καλό, θα ακούσει το πρόβλημά σου και θα καταλάβει, αν κάτι συμβαίνει. Θεωρώ ότι ήξερα πολύ καλά τι έκανε, γιατί λειτουργούσε στρατηγικά και αυτό φάνηκε. Επειδή βρέθηκε σε ένα reality επιβίωσης, νομίζω το πήγε πολύ καλά για να πάρει τα χρήματά του και να είναι ήσυχος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This