Κυριακή 20/6/2021

 Άννα Μπεζάν: Ποια είναι η ηθοποιός που μεγάλωσε σε ίδρυμα και έκανε τη Φαίη Σκορδά να δακρύσει (video)

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά μόλις άκουσε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη την ταυτότητα της νέας του συμπρωταγωνίστριας στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις», ήταν η πιο χαρακτηριστική στιγμή της σημερινής εκπομπής «Πρωινό».

Ο Ιωαννίδης εξήγησε στην Φαίη ότι έχει συναντήσει την Άννα Μπεζάν στο παρελθόν αν και δεν το θυμάται, όταν πριν από χρόνια είχε επισκεφτεί το ορφανοτροφείο, στο οποίο φιλοξενούνταν η μικρή Άννα Ραφαέλλα.

Την περίοδο που η Φαίη παρουσίαζε πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, είχε επισκεφθεί το ορφανοτροφείο, με μία φίλη της και είχε προσφέρει δώρα στα παιδιά. Μάλιστα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μετέφερε στην παρουσιάστρια το «ευχαριστώ» της Άννας με αποτέλεσμα να η Φαίη να κατακλυστεί από ρίγη συγκίνησης. 

Η  Άννα Μπεζάν έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model πριν από δύο χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, και χωρίς να έχει σπουδάσει σε κάποια δραματική σχολή προσπαθεί μόνη της διαβάζοντας, να μάθει όσα της είναι απαραίτητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ