Απίστευτοι ισχυρισμοί του Φιλιππίδη για εξωσυζυγικό δεσμό με την Παπαχαραλάμπους εν γνώσει της συζύγου του!

Ο Φιλιππίδης λέει ότι με την Παπαχαραλάμπους διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό και η γυναίκα του Ελπίδα ήξερε τα... πάντα

Must Read

Σαν αθώα περιστερά εμφανίστηκε στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι έχει πέσει «θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή στο θεατρικό γίγνεσθαι», ενώ αίσθηση προκαλούν οι ισχυρισμοί του ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια της ηθοποιού Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, με τη οποία, όπως λέει, διατηρούσε ερωτική εξωσυζυγική σχέση εις γνώσιν της συζύγου του Ελπίδας Νίνου!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Ο ηθοποιός, που μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες του ίδιου αδικήματος, στο πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημά του, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Realnews», αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και στη γενετήσια ελευθερία…» επισημαίνει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε επίσης και για τις εις βάρος του καταγγελίες που λόγω παραγραφής ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη, όπως των γνωστών ηθοποιών Λένας Δροσάκη και Αννας Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Καβγάδες

Για την πιο βαριά κατηγορία, αυτή του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται πως ουδέποτε προσέγγισε ερωτικά την καταγγέλλουσα, κόρη ηθοποιού, αντιθέτως εκείνη επιδίωκε διαρκώς επαφή μαζί του, προκαλώντας του αμηχανία αλλά και έντονους καβγάδες με τη σύζυγό του.

«Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά, ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως, εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου… Με καλούσε στο τηλέφωνο ακατάλληλες ώρες με επιμονή μέχρι να της απαντήσω, “θέλοντας απλώς να με ακούσει”, όπως η ίδια έλεγε χαρακτηριστικά. Αυτό με έφερνε σε τρομερά άβολη θέση και επανειλημμένως είχα διαπληκτιστεί εξαιτίας αυτού με τη σύζυγό μου… Ουδέποτε προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται… Η καταγγελία της δεν ευσταθεί… Υποπίπτει σε αντιφάσεις, αυτοαναιρέσεις, ψεύδη και συλλογιστικά λάθη και τελικώς καταρρίπτεται σαν χάρτινος πύργος…»

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι οι ισχυρισμοί του και για τις άλλες δύο γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει για απόπειρα βιασμού, παρόλο που, εκτός από τις ίδιες, κατάθεσαν και μάρτυρες που επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά τους. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις δύο γνωστές ηθοποιούς, ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα κίνητρά τους είναι κίνητρα εκδίκησης.

Συγκεκριμένα, για την καταγγελία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους αναφέρει πως δεν υφίστανται όσα ισχυρίζεται, αφού επί έξι μήνες διατηρούσαν ερωτικό δεσμό. «Η γνωριμία μου με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000-2001 είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά τη διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ηδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τη Λένα Δροσάκη, υποστηρίζει πως τη γνώρισε για πρώτη φορά το 2015 στην τελευταία παράσταση του έργου «Ο λάκκος της αμαρτίας», που ο ίδιος σκηνοθετούσε για το Εθνικό.

«Μου τη σύστησε στενή συνεργάτις μου. Επομένως, ψευδώς ισχυρίζεται ότι τη γνώριζα ήδη από το έτος 2007. Εάν η ίδια ως φοιτήτρια της δραματικής σχολής και στα πλαίσια αυτής επισκέφθηκε το σετ των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσα, είναι κάτι που δεν μπορώ ούτε θέλω να αμφισβητήσω διότι είναι πιθανό αλλά δεν το θυμάμαι. Σίγουρα όμως δεν την ξεχώρισα από τότε, ως ισχυρίζεται, ούτε είχα κάποια επαφή μαζί της… Τα όσα αναφέρει η καταγγέλλουσα περί παρενοχλήσεων, σκηνών ζηλοτυπίας, ξεσπασμάτων οργής και ταπεινωτικών προσβολών προς το πρόσωπό της είναι εντελώς ψευδή».

Βαρύ κατηγορητήριο

Σημειώνεται, πάντως, πως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, αφού ολοκλήρωσε την προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του πασίγνωστου κωμικού και σκηνοθέτη, απήγγειλε σε βάρος του κατηγορίες για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Οι βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε περίπτωση καταδίκης, επισύρουν πολυετή κάθειρξη. Η δικογραφία πλέον περνά στα χέρια τακτικού ανακριτή, ο οποίος αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση από την αρχή. Δηλαδή, θα καλέσει εκ νέου τις τρεις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό προκειμένου να καταθέσουν ξανά, στο πλαίσιο της ανάκρισης. Επίσης, θα κληθούν μάρτυρες και στο τέλος της διαδικασίας ο ανακριτής θα καλέσει τον ηθοποιό προκειμένου να απολογηθεί.

Με δεδομένο ότι οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος, μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν ο ηθοποιός πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι. Καθοριστικό ρόλο για αυτή την απόφαση θα διαδραματίσουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και η εκτίμηση των δικαστικών λειτουργών αν έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ενοχής και αν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This