Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Λιάγκα: «Aν δεν ζητήσει συγνώμη ζητάω εγώ εκ μέρους της TV» (video)

H εντυπωσιακή υποδοχή του James στη Ρόδο, η αποχώρηση του Νίκου και η απάντηση της Άννας Μαρίας στις φήμες που ήθελαν την τριάδα να διώχνει τον Καλίδη.

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο James Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας επέστρεψε στη γενέτειρά του τη Ρόδο. Εκεί όμως τον περίμενε μία έκπληξη.

Για την υποδοχή του υπήρχε λαοθάλασσα από τους συμπολίτες του καθώς επίσης και ένα φορτηγό που είχε γραμμένο το όνομά του. Οι Ροδίτες πανηγύρισαν για την επιστροφή του καθώς όπως φαίνεται τον θεωρούν νικητή.

Ο James είχε μαζί του και την Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία έχουν αποκτήσει μία πολύ δυνατή φιλία.

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε από το reality επιβίωσης οικειοθελώς αλλά επειδή το απαίτησαν ο James, o Νίκος και η Άννα Μαρία.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε στα social media ένα βίντεο, μέσα από το οποίο διαψεύδει το αυτή τη φημολογία.

Η Άννα Μαρία από την μεριά της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», επιβεβαίωσε τα λεγόμενα τον Πάνο Καλίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται στην εν λόγω εκπομπή για να σχολιάζει τις εξελίξεις του Survivor, έγινε έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος είχε δώσει αυτήν την πληροφορία και δήλωσε πως «αν δεν ζητήσει συγνώμη ζητάω εγώ εκ μέρους της TV»

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του James, o κολλητός φίλος που είχε δημιουργήσει μέσα από το παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κι αυτός από το παιχνίδι.

Φαίνεται όμως πως και ο Νίκος Μπάρτζης θα έχει την αντίστοιχη εντυπωσιακή υποδοχή που είχε ο James.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, έχουν αγοράσει 1500 ευρώ σε πυροτεχνήματα. Στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι έκπληξη και αναμένεται να παραστούν η Άννα Μαρία και ο James.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This