Μαρίνα Πατούλη: «Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο» (video)

«Είμαι Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν».

Must Read

Καλά στην υγεία της φαίνεται πως είναι η Μαρίνα Πατούλη, η οποία πρόσφατα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την περιπέτεια υγείας της που την ταλαιπώρησε.

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον Covid δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έπαθα σοκ όχι μόνο για την ατομική μου υγεία αλλά και για το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένειά μου και το παιδί μου. Λέω τώρα “τετέλεσται”. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία βρίσκεται στο εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν την ενόχλησε το γεγονός ότι η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής την ανέφερε με το πατρικό της όνομα δηλαδή ως Μαρίνα Σταυράκη και όχι ως Πατούλη, η ίδια απάντησε: «Όχι βέβαια, είμαι η Μαρίνα Σταυράκη, είναι το πατρικό μου όνομα. Είμαι και η Μαρίνα Πατούλη, το έχω “χτίσει” με τον σύζυγό μου όλο αυτό. Τώρα τι Σταυράκη, τι Πατούλη, η ουσία είναι ότι είμαι Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν».

Όσον αφορά την σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη δήλωσε: «Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση, ήταν μια δική του απόφαση να διαφοροποιηθεί και να τραβήξει τον δρόμο του από την οικογενειακή στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε πάρα πολύ για το αιφνίδιο του πράγματος γιατί δεν είχα μια αιτιολόγηση για αυτό. Το να χωρίσεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα ανθρώπου. Το θέμα είναι ο τρόπος, που πληγώνει και αφήνει σημάδια. Σε μία σχέση ζωής αν τη διαγράψεις ή την απομυθοποιήσεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό κι εγώ δεν πρόκειται να απεμπολήσω  τα 35 χρόνια που βίωσα δίπλα στον άντρα μου, τον Γιώργο. Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή δεν μπορούμε να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή ευόδωση στους στόχους του, δεν θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω και να τον καμαρώνω και παράλληλα μπορούμε να είμαστε δύο καλοί γονείς για το παιδί μας. Ένας όχι καλός γάμος μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο».

O Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε ένα νέο εγχείρημα κι αυτό είναι το βιβλίο του με τίτλο «Τίποτα δεν ήταν εύκολο – Η ηρωίδα μάνα μου», ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως δεν ήταν ενημερωμένη.

«Για τη συγγραφή του βιβλίου δεν τον είχε μοιραστεί μαζί μου», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

«Δεν θα είμαι σύζυγος του κυρίου Πατούλη όμως θα είμαι πάντα ένας άνθρωπος που τον εκτιμά, τον στηρίζει και τον θαυμάζει, θέλω τα καλύτερα για αυτόν, αλλά πάνω από όλα θέλω να είμαι η μητέρα που θα είναι δίπλα στο παιδί της. Θα πορευτούμε όλοι μαζί όπως πρέπει ακόμα κι αν είμαστε μακριά», κατέληξε.

Γιώργος Πατούλης: «Κάποιες πλευρές είναι προσωπικές…»

Ένα από τα πρόσωπα που λατρεύει ο Γιώργος Πατούλης, είναι η μητέρα του η οποία απεβίωσε πριν λίγους μήνες σκορπώντας θλίψη τόσο σε εκείνον όσο και στους οικείους της.

Για το βιβλίο που έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη του μητέρα, μίλησε ο Περιφερειάρχης Αττικής στην εκπομπή «Πρωινό».

«Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να γράψω αυτό το βιβλίο γιατί αυτή η γυναίκα έκανε πολλά για να μπορέσει να δώσει με αξιοπρέπεια ζωή, έμπνευση και αξίες σε εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Κάποιες πλευρές είναι προσωπικές και επειδή μπορεί να εξαρτώνται και άλλοι άνθρωποι όπως το παιδί… όλα καλά», είπε όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This