Eurovision: Ποιες συμμετοχες του πρώτου ημιτελικού θα περάσουν στον τελικό; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος;

Θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε δύο συμμετοχές!

Must Read

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να διεξαχθεί ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam ahoy της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα στις 18 και 20 Μαΐου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου.

Ενώ όλες οι συμμετοχές είναι έτοιμες για να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη θέση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μερικές χώρες αντιμετωπίζουν ήδη προβλήματα, καθώς έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Ειδικότερα όλοι οι συμμετέχοντες από όλες τις χώρες έχουν υποβληθεί στο συνηθισμένο έλεγχος ρουτίνας για τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν μέχρι στιγμής είχαν βρεθεί θετικά κρούσματα στην Πολωνική αλλά και στην Ισλανδική συμμετοχή. Λόγω αυτού του γεγονότος τα μέλη αυτό των δύο συμμετοχών έχουν υποβληθεί και σε μοριακό τεστ, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν.

Παράλληλα όμως οι αποστολές της Μάλτας και της Ρουμανίας, λόγω του ότι διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τις δύο προαναφερθείσες αποστολές, δεν συμμετείχαν στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού. Ωστόσο οι δύο αυτές χώρες φαίνεται πως θα συμμετέχουν κανονικά στην Dress Rehearsal, καθώς τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Αυτά όλες οι χώρες θα ξανακάνουν τεστ πριν από την εμφάνισή τους στη σκηνή.

Προγνωστικά

Αύριο είναι ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού της Eurovision και ανάμεσά στις χώρες που θα διαγωνιστούν είναι και η Κύπρος την οποία θα εκπροσωπήσει η Έλενα Τσαγκρινού με το τραγούδι El Diablo.

Oι 16 χώρες που θα συμμετέχουν στον αυριανό ημιτελικό είναι οι εξής:

Λιθουανία – Discoteque

Σλοβενία – Amen

Ρωσία – Russian Woman

Σουηδία – Voices

Αυστραλία – Technicolour

Βόρεια Μακεδονία – Here I Stand

Ιρλανδία – Maps

Κύπρος – El Diablo

Νορβηγία – Fallen Angel

Κροατία – Tick – Tock

Βέλγιο – The Wrong Place

Ισραήλ – Set Me Free

Ρουμανία – Amnesia

Αζερμπαϊτζάν – Mata Hari

Ουκρανία – Shum

Μάλτα – Je Me Casse

Από αυτές τις 16 χώρες όμως μόνο οι δέκα θα μπορέσουν να προκριθούν για τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τα προγνωστικά των στοιχημάτων η Κύπρος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μάλτα και μετά την Κύπρο ακολουθούν η Λιθουανία, η Ουκρανία, η Ρωσία, η Σουηδία, η Κροατία, η Νορβηγία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This