O Αλέξης Παππάς και η Alessia είναι full in love – Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του (video)

Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλέξης Παππάς!

Must Read

Μπορεί οι δυο τους να είχαν ιδωθεί μόνο μία φορά ο έρωτας όμως από ότι φαίνεται ήταν κεραυνοβόλος.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Alessia Demetz των οποίων τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα που αψήφησαν την χιλιομετρική απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους.

Όσο διάστημα βρισκόταν ο Αλέξης Παππάς στο Survivor η αγαπημένη του Alessia τον περίμενε σαν κερί αναμμένο. Mε το που αποχώρησε όμως από το παιχνίδι ο γνωστός ηθοποιός κράτησε την υπόσχεσή του και την επισκέφθηκε στο Ντουμπάι.

Έτσι λοιπόν ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε κρυφά από την Ελλάδα και η Alessia από την Ιταλία και βρέθηκαν και οι δυο τους Πέμπτη του Πάσχα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου διέμειναν μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

Eκεί φαίνεται πως έγιναν οι απαραίτητες ξεκαθαρίσεις και τώρα το ζευγάρι δηλώνει πώς ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στον άλλον.

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα κοινοποίησε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου εξέφραζε την αγάπη του προς το πρόσωπο της αγαπημένης του συντρόφου.

«Η αγάπη δεν κάνει απλά τον κόσμο να γυρίζει. Η αγάπη κάνει το γύρισμα έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η Alessia από την άλλη μεριά ήταν πιο εκδηλωτική και έτσι μέσα από ένα live που έκανε από το λογαριασμό της στο instagram δήλωσε το πόσο ερωτευμένη είναι με τον πρώην παίκτη του survivor.

«Είμαι με τον Αλέξη. Είμαστε μαζί. Δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος. Είναι αλήθεια. Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’ αγαπώ. Έβλεπα το Suirvivor όταν ήταν ο Αλέξης μέσα, τώρα δεν το βλέπω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This