Ζέτα Δούκα: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος Κιμούλης! Δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσει συγγνώμη» (video)

Τι αποκάλυψε για την συνάντησή της με την Σοφία Μπεκατώρου και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Must Read

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα άνοιξε τον Ασκό Αιόλου μέσα την εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία.

Μετά το δικό της βήμα, πήραν το προβάδισμα και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι βρήκαν την δύναμη και το θάρρος για να μιλήσουν δημόσια για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες που έζησαν από ανθρώπους του θεάτρου.

Τον δικό της απολογισμό για όλα αυτά τα θλιβερά περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έκανε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

«Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει και να περάσει ο φόβος στην αντίπερα όχθη, αλλά από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι, στεναχωριέμαι τόσο πολύ γιατί γνωρίζω ότι χρειάστηκε μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας. Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον Φεβρουάριο, ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά με εξουθένωσε και θα πω και πρώτη φορά ότι πέρασα και κορωνοϊό και μάλιστα πολύ δύσκολα και με τρομερά συμπτώματα», είπε χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά.

Στην συνέχεια εκμυστηρεύτηκε την απάντηση που έδωσε στην κόρη της Θάλεια, όταν εκείνη την ρώτησε σε ποιον άνθρωπο αναφερόταν.

«Η κόρη μου με ρωτούσε για το όνομα που έλεγα συνέχεια και της είπα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κακά πράγματα», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί της, εκείνη απάντησε αρνητικά.

«Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Θα ήθελα μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά στους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε αυτά τα σημεία και το κάνουν αυτό σε μεγάλο κομμάτι της ζωής τους και σε πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με την Σοφία Μπεκατώρου και την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως: «Έχουμε προσπαθήσει να ενώσουμε άτυπα τις δυνάμεις μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης. Η υπουργός μετά τη συνάντησή μας ανάρτησε η ίδια στα social media τι πρόκειται να συμβεί σε σχέση με το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής που θα μπει από τον Σεπτέμβρη στα σχολεία. Αυτό που γίνεται τώρα, είναι ότι μετά από αυτούς τους μήνες έχουν πάρει όλα μια φόρα και είναι πιο εύκολα σε σχέση με το να εφαρμόσεις κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα παλαιότερα. Πρέπει να μείνει ένας καλύτερος νόμος που να υπερασπίζεται θύματα και να τα διευκολύνει. Να υπάρχουν ποινές που θα προλαμβάνουν το αδίκημα. Πρέπει η κοινωνία να είναι ασφαλής και να εκπαιδευτεί. Όλα ξεκινούν από την εκπαίδευση. Τότε όλα θα γίνουν καλύτερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This