Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος εξαπολύει πυρά κατά του Φιλιππίδη: «Προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων» (video)

«Θεωρώ ανήθικη την απολογία του!»

Must Read

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη με την κατηγορία ενός βιασμού αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον γνωστό ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όμως, στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα, υποστήριξε ότι είναι αθώος, ενώ ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική εξωσυζυγική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μάλιστα εις γνώσιν της συζύγου του Ελπίδας Νίνου!

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από τον σκηνοθέτη της πετυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» Σπύρο Μιχαλόπουλο, ο οποίος με μία φαρμακερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τάχθηκε υπέρ της εν λόγω ηθοποιού.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη. Αρκετά πια»

Με αφορμή αυτήν την ανάρτηση, ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και έριξε τα βέλη του στον Πέτρο Φιλιππίδη, χαρακτηρίζοντας την πράξη του αυτή ως ανήθικη.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερασπιστική γραμμή του είναι μια γραμμή πανικού. Απαντάει κάπου που δεν έχει κατηγορηθεί. Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί 20 χρόνια πριν. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η Άννα Μαρία απέναντι στον Φιλιππίδη; Κάποιος πρέπει να είναι ανήθικος για να κάνει κάτι τέτοιο και εκείνη δεν είναι. Ο Φιλιππίδης έχει το δικαίωμα υπεράσπισής του, αλλά όχι να σπιλώνει άλλα άτομα.

Προχωράει σε κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Όλος ο χώρος τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Όταν έχουμε τέτοιες κατηγορίες στον χώρο, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε με την αλήθεια. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του σε αυτό το κομμάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει αυτό το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει αλλά δεν τα έχει καταφέρει», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This