Τετάρτη 16/6/2021

Γιάννης Βασιλείου: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο επώνυμους άντρες» (video)

«Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε πολύ καλά που τα άφησε όλα!»

Ο Γιάννης Βασιλείου σημείωσε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του 1990 κυρίως με το σουξέ της εποχής «καμπριολέ». Ο γνωστός τραγουδιστής έχει συνολικά 27 δισκογραφικές δουλειές, με δέκα χρυσούς δίσκους και έναν πλατινένιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Love it»και αναφέρθηκε στα ξεκινήματα της καριέρας του αλλά και στην συνεργασία που είχε με τον Frank Sinatra σε ηλικία 21 ετών.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Βασιλείου αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν από επώνυμους άντρες: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα. Δύο άτομα επώνυμα. Είχα πάει για δουλειά στο σπίτι τους, να ακούσουν τα τραγούδια μου και μου πρότειναν να γίνω το ταίρι τους. Έφυγα».

Αναφορικά με τον γιο του, τον εξίσου πετυχημένο τραγουδιστή Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος αποφάσισε να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μήλο, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Πολλώνια της Μήλου, δήλωσε: «Ο Γιώργος έκανε πολύ καλά που τα άφησε όλα! Ξέρω πως λείπει πάρα πολύ αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια ωραία δουλειά, του έχει φέρει λεφτά, είναι επώνυμος και αν θέλει να κάνει comeback θα το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει το comeback ο Γιώργος Αλκαίος, θα γυρίσει»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ