Νικολέττα Βλαβιανού: «Τους ηθοποιούς στο ΙΚΑ τους έχουν με κωδικό πιλότου και βοηθού πιλότου» (video)

«Δεν είναι μόνο η προηγούμενη γενιά και οι νεότεροι κάνουν χειρότερα», είπε αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Must Read

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον ελληνικό πολιτισμό έκανε η Ζέτα Δούκα η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Στην συνέχεια σειρά πήραν πολλοί ηθοποιοί οι οποίοι βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν δημόσια για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες.

Ανάμεσά τους ήταν και η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν κλονίσει το χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη της δουλειά.

Η γνωστή ηθοποιός συμβάλλει σημαντικά στο έργο του ΣΕΗ, καθώς έχει οριστεί ως γραμματέας του Σωματείου και παλεύει, όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να αναγνωριστεί το επάγγελμα του ηθοποιού με δικό του κωδικό στο ΙΚΑ.

«Μας έχουν με κωδικό πιλότου και βοηθού πιλότου. Αν είσαι τυχερός, γιατί έχει και πιο κάτω. Δυστυχώς ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζεται σαν επάγγελμα, καθώς δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Αν δεν έρθει η κατηφόρα, δεν θα έρθει η ανηφόρα. Τώρα είμαι στο διοικητικό του ΣΕΗ, ασχολούμαι χρόνια με τον συνδικαλισμό. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι φίλος μου, κολλητός για πάρα πολλά χρόνια. Εγώ ασχολούμαι περισσότερο με τα εργατικά και τα ένσημα, προσπαθούμε όλοι μαζί και προχωράμε. Οι νέοι ηθοποιοί αρχίζουν και ξυπνάνε…», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show»

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν βομβαρδίσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δήλωσε πως: «Αν ήμουν στο Πειθαρχικό, θα είχα παραιτηθεί. Θα μου ήταν πολύ βαρύ γιατί έχω δουλέψει με όλους. Με κάποιους ανθρώπους πράγματι δεν το περίμενα, γιατί είχα πολύ καλές σχέσεις. Είχαν ακουστεί κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν μπορείς να κάθεσαι να τα ψάχνεις όλα αυτά. Είναι στενάχωρα. Με όλα αυτά που έγιναν, πήραν θάρρος και άλλοι άνθρωποι σε άλλες δουλειές. Γίνεται ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Εμείς μαζεύουμε κάποιες περιπτώσεις, τις σοβαρές τις πηγαίνει ο Πασχάλης Τσαρούχας στον Εισαγγελέα. Δεν είμαστε δικαστές εμείς. Έρχονται καταγγελίες στο ΣΕΗ και για νέους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο η προηγούμενη γενιά και οι νεότεροι κάνουν χειρότερα. Το θέατρο είναι χαρά, η τέχνη είναι ευτυχία.»

«Στο πειθαρχικό συμβούλιο πρέπει να πηγαίνουν οι σοβαρές περιπτώσεις, δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας για πράγματα στη σφαίρα του κουτσομπολιού και μειώνουν τη δύναμη των σοβαρών υποθέσεων», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This