Νέα… Καγιά η Ελληνίδα μούσα του Γκοτιέ

Το 33χρονο top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα καθίσει στην καρέκλα των κριτών του «GNTM»

Must Read

Aπό αλλού το περιμέναμε από αλλού μάς ήρθε! Κι εκεί που η… λίστα της διαδόχου της Καγιά είχε από Ευαγγελία Αραβανή, Μαριέττα Χρουσαλά μέχρι και Αγγελική Τσιώνου, μας έσκασε από το πουθενά η Ελληνίδα μούσα του Γκοτιέ, η οποία θα πάρει τη θέση της Βίκυς στο «Greece’s Next Top Model 4»!

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία θα έχει τον ρόλο να «σκανάρει» μαζί με την υπόλοιπη παρέα του reality μοντέλων (Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί) τα wannabe μοντέλα, αγόρια και κορίτσια, που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ακόμη και στο εξωτερικό!

Μπορεί οι φανατικοί τηλεθεατές του reality να υποστηρίζουν ότι «GNTM» χωρίς Καγιά δεν γίνεται, αλλά οι άνθρωποι της παραγωγής έψαξαν ενδελεχώς στις διεθνείς πασαρέλες και βρήκαν την καλλονή που θα κάνει τους πάντες να… ξεχάσουν την προκάτοχό της.

Η 33χρονη Ισμήνη έχει συνεργαστεί με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ από τα 24 της χρόνια και έχει κάνει σε μεγάλα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο σούπερ εξώφυλλα, όπως στη «Vogue» και στο «Elle», ενώ το 2007 βραβεύτηκε ως Μοντέλο της Χρονιάς από το περιοδικό «Beaute».

Η νέα κριτής του «GNTM 4» εκτός των άλλων έχει περπατήσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα fashion shows κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών (Paul Smith, Maison Martin Margiela at Sephora, Levi’s, Gap, Topshop) και έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες εταιριών από τον χώρο της μόδας.

Το ύψους 1,83 μοντέλο μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Λος Αντζελες, όπου μένει μόνιμα από το 2003, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στο andro.gr, είχε δηλώσει ότι δεν ανήκει στη «χρυσή εποχή» του modeling της δεκαετίας του ’90, αλλά είναι ικανοποιημένη με όσα έχει κάνει ως μοντέλο!

Λατρεύει τη yoga, το καλοκαίρι και τα ζωάκια, με μια μικρή αδυναμία στα σκυλάκια. Είναι vegan, αγωνίζεται για την εξάλειψη της βίας στα ζώα και έχει κόλλημα με την Πάρο, όπου κατοικεί μόνιμα η οικογένειά της! Ως κορίτσι των social media, έχει πλούσιο Instagram, γεμάτο από γωνιές και σημεία της «πόλης των αγγέλων», αλλά και επαγγελματικές φωτογραφίσεις της.

Μετά την ανακοίνωση του Star ότι θα είναι η νέα κριτής, η Ισμήνη μάλιστα ανέβασε ήδη το πρώτο της story… H ιστορία είναι ένα βιντεάκι στο οποίο γράφει «I’ ll miss my LA palm trees», δείχνοντας ένα όμορφο τοπίο στην πόλη της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This