Κάτια Ζυγούλη: «Μπορεί να δεχόμουν την απιστία από φόβο μη χάσω αυτά που έχω φτιάξει στη ζωή μου» (video)

«Ο Σάκης βοηθάει αναγκαστικά στις δουλειές του σπιτιού για να αποφύγει την γκρίνια»

Must Read

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αρκετά ενέργεια στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή την φορά ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να βάλουν φαντασία τους και να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις, τις οποίες θα απαντούσε μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε το γνωστό μοντέλο στους followers της:

Γιατί μιλάς αργά;

Το ξέρω ότι μιλάω αργά μου το έχετε γράψει πολλές φορές στα σχόλια σας. Παιδιά είναι ο εγκέφαλος μου έτσι φτιαγμένος που χρειάζομαι χρόνο να επεξεργαστώ την πληροφορία. Πολλές φορές επαναλαμβάνω την ερώτηση που μου κάνει κάποιος γιατί ο εγκέφαλος μου για να καταλάβει κάποιος τι μου λένε το κάνει εικόνα και αυτό παίρνει χρόνο. Και αυτό που θέλω να πω εγώ το κάνω εικόνα και το κάνω και συναίσθημα. Και μπορεί να μην είμαι μέσα στο πνεύμα των ημερών που όλα πάνε γρήγορα και όλοι μιλάνε γρήγορα αλλά σας πιάνω σε επίπεδα που δεν τα πιάνετε εσείς. 

Έχεις κάνει botox;

Έχω κάνει bottox, κάνω κατά καιρούς. Σιγά τ’ αυγά! Είναι και μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις bottox, σου λένε ‘πώς έχει γίνει αυτή έτσι’. Αν κάνεις, σε λένε bottox-αρισμένη. Κάνω κατά καιρούς και θεωρώ πως είναι μια μικρή νίκη μπροστά στο αναπόφευκτο γήρας που τείνει να γίνει φίλος μου.

Ποια ήταν η πιο ντροπιαστική σου στιγμή σε δημόσιο χώρο;

Πριν πάρα πολλά χρόνια κάναμε μία επίδειξη μόδας στην Θεσσαλονίκη και γλίστρησα όχι μία αλλά δύο φορές. Είχα κάτσει πίσω στα παρασκήνια, με είχαν πιάσει τα δάκρυα γιατί ήμουν ένα αναγνωρισμένο μοντέλο και ο σχεδιαστής καμάρωνε πολύ που με είχε εκεί και είχα πεισμώσει έκατσα στα καμαρίνια και έλεγα “δεν βγαίνω”. Βγήκα στο τέλος, πήρα χειροκρότημα και όλα καλά.

Συγχωρείς την απιστία;

Δεν ξέρω αν θα τη συχγωρούσα. Μπορεί να τη δεχόμουν από φόβο μη χάσω αυτά που έχω φτιάξει στη ζωή μου. Αλλά στην πραγματικότητα, το εγώ δεν συγχωρεί τέτοια πράγματα. Η ψυχή μπορεί, το εγώ όχι.

Βοηθάει ο Σάκης στις δουλειές του σπιτιού;

Αναγκαστικά ναι για να γλυτώσει την γκρίνια. Πολλές φορές βοηθάει με το μαγείρεμα. Φτιάχνει ωραίο ριζότο με μανιτάρια. Είναι το καινούργιο του. Τρώμε κάθε βδομάδα.

Πως είναι η σχέση με την πεθερά σου;

Η κυρά Μαρία είναι Καρκίνος. Είναι δικιά μου, είναι μάνα. Κάποιες φορές είναι κάπως, αλλά έχουμε μια τέτοια σχέση που μπορώ να της το πω. Μπορώ να τη πω ‘τώρα, όχι’.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This