Η συγκινητική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για τα γενέθλια της εγγονής της: «Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά»

Η πιο αγαπημένη Ελληνίδα μαγείρισσα που βίωσε το πιο σκληρό παιχνίδι της μοίρας είναι περήφανη για τα εγγόνια της

Must Read

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου με αφορμή την γιορτή των Ιεραποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και τα γενέθλια της εγγονής της που έχει λάβει το όνομά της.

Η πιο αγαπημένη Ελληνίδα σεφ δέχτηκε σφοδρό πλήγμα τον Οκτώβριο του 2014 όταν η κόρη της Αλεξία υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της, η οποία προκλήθηκε από το χρόνιο άσθμα που την ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια. Η Αλεξία άφησε πίσω της δύο κόρες.

Λίγους μήνες μετά, η μοίρα της έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι στην γνωστή μαγείρισσα για άλλη μια φορά καθώς έφυγε από τη ζωή και η κόρη της Άντζυ. Η Βέφα Αλεξιάδου βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει μια μητέρα που βλέπει τα παιδιά τους να φεύγουν πριν από εκείνη. Έπρεπε όμως να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις και να σταθεί βράχος στο πλευρό των εγγονιών της.

Από αριστερά: Άντζυ και Αλεξία Αλεξιάδου

Στο πλευρό των εγγονών της

Τα χρόνια πέρασαν και οι εγγονούλες της αγαπητής σεφ μεγάλωσαν με αγάπη, στοργή και στήριξη από την οικογένειά τους και την γιαγιά τους. Περήφανη για τις άριστες σχολικές επιδόσεις της εγγονής της Βέφας, η μαγείρισσα που «μπήκε» με τις συνταγές της σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά της εύχεται δημόσια και της υπόσχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και προαναγγέλλει ταυτόχρονα την κυκλοφορία της βιογραφίας της:

«Καλή κι ευλογημένη μέρα όλων μας φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ιεραποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, ελπίζω!, βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτό με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έκλεισε προχθές τους 18 ΜΑΙΟΥΣ της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΒΕΦΟΥΛΑ. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα. Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Βέφα Αλεξιάδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This