Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευτείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο. Ετσι κι αλλιώς το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται και ο μήνας θα είναι αρκετά γενναιόδωρος στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε τις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών προτού καταλήξετε κάπου. Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα. Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό τομέα με τις συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές, όμως -όπως είναι λογικό- μερικές από αυτές θα αποδίδουν και μερικές θα είναι άχρηστες. Επίσης, θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας. Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε με το κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο. Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δεν θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς. Αυξάνεται η διαίσθησή σας και σας βοηθάει να είστε πιο αποκαλυπτικοί για τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις. Σαφώς πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να βάλετε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές. Οσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα. Μπορεί η βδομάδα να μην είναι αρκετά εύκολη, αλλά θα είναι ουσιαστική για τη συναισθηματική και ερωτική σας πορεία. Ποντάρετε στον διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες, που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα που η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη.

ΖΥΓΟΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε, μην την εκδηλώσετε στον σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμείξετε, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή, όπου και αν βρεθείτε. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα τραβάτε σαν μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό. Βέβαια, προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή. Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν, αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ό,τι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας. Μάλλον θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε στην πραγματικότητα και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δεν θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που θα απαιτούν την υπογραφή σας.
Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι σε ποιον λέτε αυτό που σκέφτεστε. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να προκαλέσει στην καλύτερη περίπτωση παρεξηγήσεις και στη χειρότερη ψυχρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από τον χρόνο σας. Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας, δεν θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό σας χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό. Είναι αμαρτία να υποβάλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε αυτό τον μήνα σε γνωριμίες ή σε νέες σχέσεις που θα κάνετε. Στη συνέχεια, θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν προβληματιστείτε. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας. Ακόμα και αν δεν σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This