Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Γιατί δεν πήγε μια φωνάρα και στέλνουμε κοριτσάκια;» (video)

«Ο Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία».

Must Read

Γνώστης της ελληνικής μουσικής είναι αδιαμφισβήτητα η Εύη Δρούτσα, καθώς έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες, τις οποίες έχουν ερμηνεύσει καταξιωμένοι καλλιτέχνες!

Η γνωστή στιχουργός που τα λέει έξω από τα δόντια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα τραγούδια της Eurovision.

Eurovision

Αρχικά αναφέρθηκε στην νίκη της Ιταλίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν της άρεσε το τραγούδι.

«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι. Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Απλά από τους Ιταλούς δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα, ένα κράτος έκανε κάτι διαφορετικό. Ίσως έπρεπε η Eurovision να έχει υπότιτλος γιατί δεν καταλαβαίνουμε τον στίχο», δήλωσε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Ελλάδας δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε με το τραγούδι, ενώ υποστήριξε πως θα μπορούσε να τραγουδήσει κάποια άλλη τραγουδίστρια στην θέση της Στεφανίας.

«Ο Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος. Στης Μολδαβίας ήταν καλύτερος. Η Στεφανία μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει πια να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι Ελληνίδα η Στεφανία αλλά δεν ζει στην Ελλάδα. Έχουμε τραγουδίστριες. Η Παπαρίζου ζούσε στην Ελλάδα.

Έχουμε μία φωνάρα, την Αργυράκη. Γιατί δεν την βγάλαμε να ξαναπάει; Επειδή είναι παχιά; Τι σας πειράζει, επειδή μεγάλωσε; Γιατί δεν πήγε μια φωνάρα και στέλνουμε κοριτσάκια; Πρέπει να πηγαίνουμε με πιο ουσιαστικά τραγούδια όχι τραγουδάκια.

Να με συγχωρέσει ο Κοντόπουλος γιατί είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης αλλά ήταν τραγουδάκι δεν ήταν τραγουδάρα. Να πάρουμε τον Κορκολή, ρε παιδιά, να γράψει ένα “Σκόνη και θρύψαλα”, να βγει να χαλάσει ο κόσμος!».

Όσον αφορά τις άλλες συμμετοχές σημείωσε πως «της Κύπρου ήταν καλύτερο. Εγώ το τραγουδάω. Το τραγούδι της Ελβετίας μου θύμισε Σελίν Ντιόν. Με εντυπωσίασε».

«Ο Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μουσικά δρώμενα και στους Έλληνες συνθέτες.

«Ευτυχώς που άρχισε και βγαίνει ένας Λευτέρης Κιντάτος. Εάν με ακούει να του δώσω μια συμβουλή επειδή γύρισε και είπε ότι θέλει να τραγουδήσει, να μην το κάνει γιατί θα του πάρει χρόνο από τη μουσική και τον στίχο. Δόξα τω Θεώ με αυτόν μπορεί να αναβιώσει το τραγούδι», είπε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες τραγουδιστές που έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια μεγάλη επιτυχία.

«Ο Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία, ο Τερζής θα μείνει, ο Ρέμος ίσως μείνει. Θα μείνει στην ιστορία σημαίνει μετά από 40 χρόνια να σε τραγουδάνε», τόνισε.

Δείτε επίσης: Εύη Δρούτσα: «Όταν ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε με την Νατάσα, εκείνη δεν ήταν τίποτα και εκείνος ήταν στα πάνω του» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This