Μαριάννα Πουλμέντη: H πρώην παίκτρια του Master Chef έχασε 27 κιλά και έγινε αγνώριστη (video)

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα είμαι 79.»

Must Read

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο περσινό Master Chef και παρόλο που δεν βγήκε νικήτρια, η ίδια είχε κάνει εντύπωση με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Ο λόγος για την Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία έκανε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, καταφέρνοντας να χάσει 30 κιλά.

Η νεαρή chef μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών της αλλά και στον λόγο που την οδήγησαν εκεί.

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα είμαι 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν γίνεται να τα χάσεις σε μια μέρα. Για έναν ολοκληρο μήνα έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα και δεν έχανα γραμμάριο. Αλλά δεν έπεσα, ήταν μπλοκαρισμένος ο μεταβολισμός. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση. Πιο πολύ για να νιώθω εγώ καλά και να μπορώ να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν. Αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα υγείας και πείσμωσα πιο πολύ. Τώρα που έκανα τις εξετάσεις μου και ήταν καλύτερες και ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και εγώ ενθουσιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This