«Δουλεύαμε σαν σκλάβοι»! Επτά πρώην υπάλληλοι πάνε την Κιμ Καρντάσιαν στα δικαστήρια

Must Read

Κάτι ήξερε η Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Νομική. Η ριάλιτι σταρ αντιμετωπίζει αγωγή από επτά πρώην μέλη του προσωπικού που ήταν επιφορτισμένα με τη συντήρηση των κήπων στην έπαυλη Χίντεν Χιλς, τα οποία την κατηγορούν για μια σειρά από παρατυπίες.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, η Καρντάσιαν αργούσε να τους πληρώσει, ενώ κατακρατούσε το 10% των μισθών τους για φόρους, τους οποίους ωστόσο δεν κατέβαλε στο κράτος. Επίσης αρνιόταν να τους πληρώνει υπερωρίες και κάποιες φορές τούς ανάγκαζε να δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για φαγητό!

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Μεταξύ των εργαζομένων είναι και ένας ανήλικος, 16 ετών, που λέει ότι αναγκαζόταν να δουλεύει πολύ περισσότερες ώρες από το επιτρεπόμενο, αλλά και ένας υπάλληλος που αναφέρει ότι όταν έθιξε τα ζητήματα των καθυστερήσεων πληρωμών, των φόρων κ.λπ. τον απέλυσαν αμέσως.

Εκπρόσωπος της Καρντάσιαν σχολίασε ότι «αυτοί οι εργαζόμενοι προσελήφθησαν και πληρώνονταν μέσω τρίτου που είχε προσλάβει η Κιμ για παροχή υπηρεσιών», ενώ τόνισε ότι η Καρντάσιαν δεν συμμετείχε στη συμφωνία μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών και των εργαζομένων του, οπότε δεν είναι υπεύθυνη για τις δικές του εργοδοτικές πρακτικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This