Σόφη Ζαννίνου: «Ο πατέρας μου όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι» (video)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε για τις ίντριγκες μεταξύ πρωταγωνιστών.

Must Read

Η Σόφη Ζαννίνου είναι η κόρη του ηθοποιού Ζαννίνου, κατά κόσμον Γιάννη Παπαδόπουλου, από τον οποίο μάλιστα κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής.

Η γοητευτική ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, εκτός από μία φορά που έκανε μπότοξ και το μετάνιωσε.

Η 70χρονη ηθοποιός, που δεν κρύβει τα χρόνια της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», και μίλησε για την πολυετή καριέρα της αλλά και για τις κρυφές τις επιθυμίες τις οποίες κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια. Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα», αποκάλυψε στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς αποκαλύπτοντας πως και η μητέρα της ασχολούνταν με την υποκριτική.

«Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες», είπε αρχικά ενώ για την συμπεριφορά του αείμνηστου Ζαννίνου ως πατέρας δήλωσε πως «ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι.»

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η Σόφη Ζαννίνου θυμήθηκε ορισμένες από τις συνεργασίες που είχε κάνει στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα του θεάτρου, που δυστυχώς δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή.

«Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν ο πιο γλυκός, ο πιο δημοκρατικός και ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Αλίκη με κάλεσε στο σπίτι της και μου έδωσε όλους τους στίχους και τα ρούχα από την Εβίτα και μας βοήθησε με τον Βλάσση Μπονάτσο να στήσουμε την παράσταση στη Φαντασία», σημείωσε.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που έχουν κλονίσει τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

«Δυστυχώς στην εποχή μας έχει πάψει να είναι ακριβό το σεξ. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σεξουαλική πείνα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα ντρεπόμουν. Εγώ είχα συνεργαστεί με έναν από τους “πρωταγωνιστές” αυτής της ιστορίας και μου είχε φερθεί άψογα. Έπεσε από τα σύννεφα για αυτόν γιατί για τους άλλους κάτι είχαμε ακούσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή εκτιμά πως: «Δεν έχω ταλέντο στον έρωτα δεν είμαι καλή. Έχω αγαπηθεί και έχω αγαπήσει αλλά κάνω κάτι λάθος στις επιλογές μου».

Έπειτα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για το «νόημα της ζωής».

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν  – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Εγώ όμως ήξερα το μυστικό, δεν είσαι τίποτα. Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος μίλησε για τις ακραίες συμπεριφορές των ηθοποιών που είχαν κόντρα μεταξύ τους.

«Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών… Έχω δει make up να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει επίσης να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα…», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This