Σόφη Ζαννίνου: «Είχα κάνει μια φορά μπότοξ και είχα χάσει την έκφρασή μου» (video)

«Οι ρυτίδες μου είναι τα παράσημα μου»!

Must Read

Η Σόφη Ζαννίνου έχει διασχίσει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής καθώς έχει συμμετάσχει σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το 2017 μάλιστα είχε συμμετάσχει στον 4ο κύκλο του σόου «Your Face Sounds Familiar» ως καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων.

Η γνωστή ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που έχουν κλονίσει τον χώρο του θεάματος.

«Είναι πολύ θλιβερά. Κάποια πράγματα συγχωρούνται, κάποια άλλα καθόλου. Οι καλλιτέχνες είναι φιλάρεσκοι, μπορεί να φλερτάρουν μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα, αλλά μέχρι εκεί, το παρακάτω είναι δραματικό και ανέντιμο. Με κάποιους ανθρώπους από αυτούς είχα συνεργαστεί. Δεν πέρναγε από το μυαλό μου, καθόλου όμως, ότι μπορεί να έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Έχω πει πολλές φορές όχι σε δουλειές, χωρίς να έχω την οικονομική ευχέρεια. Έχω περάσει άσχημα, έχω πουλήσει και τα χρυσαφικά μου για να βγάλω τη σεζόν που είπα όχι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο σήμερα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» εκμυστηρεύτηκε πως από την στιγμή που έχει συμφωνήσει σε μία δουλειά, δεν έχει αποχωρήσει ποτέ.

«Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά. Δεν υπάρχει αυτό. Μόνο όταν πεθάνω θα φύγω από μια δουλειά», τόνισε.

Στην συνέχεια αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και ορμώμενη από αυτήν την ερώτηση περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό από το 2006 όταν πρωταγωνιστούσε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Επτά θανάσιμες πεθερές».

«Είχα κάνει μια φορά μπότοξ, έπαιζα στις “Επτά θανάσιμες πεθερές” και είχα μία σκηνή όπου έπρεπε να ήμουν θυμωμένη. Σφιγγόμουν από δω, έκανα από εκεί και δεν μου έβγαινε με τίποτα. Είχα χάσει την έκφραση μου και είπα ποτέ ξανά. Ευτυχώς, μέσα σε δυο τρεις μήνες τελείωσε το μαρτύριο μου», είπε και πρόσθεσε: «Οι ρυτίδες μου είναι τα παράσημα μου. Έτσι κι αλλιώς μπαίνω στα 70, οπότε για την ηλικία μου δόξα τω Θεώ απείραχτη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This