Βασίλης Τερλέγκας: «Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω»

«Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου».

Must Read

Πέντε χρόνια έχουν περάσει περίπου από τότε που ο Βασίλης Τερλέγκας είχε δηλώσει δημόσια ότι τα παιδιά του δεν θα ήθελε να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Η δήλωση του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως ρατσιστή.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην προσπάθειά του να μαζέψει τα αμάζευτα, πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε τα παιδιά του να είναι ομοφυλόφιλος, ωστόσο εκείνος θα τα στήριζε.

Ο λαϊκός τραγουδιστής σήμερα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε στον εν λόγω θέμα και παραδέχθηκε ότι μετάνιωσε για αυτή του την δήλωση, ωστόσο εκείνος επιμένει στα λεγόμενα του.

«Έχουν παρεξηγηθεί δηλώσεις μου, αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ με τον τρόπο που τα έλεγα. Δεν χρειαζόταν να πω την τελευταία κουβέντα που είπα για τους ομοφυλόφιλους. Γι’ αυτήν έχω μετανιώσει. Το ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι επιμένω να το λέω.

Είχα πει μια άσχημη κουβέντα στον φίλο μου τον Γρηγόρη, την οποία πήραν μετά τα παιδιά και με βρίζανε. Αλλά εντάξει, εγώ τους αγαπώ, είχαν δίκιο, η διατύπωση δεν ήταν αρμόζουσα. Ήμουν εκτός.

Υπάρχει όμως κάτι σε αυτή την περίπτωση, το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς θα το πάρω μαζί μου. Δεν θα πω ποτέ τι μου συνέβη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι είχε συμβεί κάτι που διαπίστωσα μετά.

Ήρθαν μετά το βράδυ στο μαγαζί φίλοι μου ομοφυλόφιλοι και μου είπαν αυτά που μου είπαν, τα οποία πάλι κρατάω για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This