Ξεσπάθωσε η Αθηναΐς Νέγκα: «Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους»

Must Read

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στην ελληνική δημοσιογραφία, καθώς έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ που πολλοί θα το χαρακτήριζαν ως γοητευτικό και έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Έτσι λοιπόν η ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία έριχνε τα βέλη της σε όσους της έχουν ασκήσει bullying λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Χωρίς να μασάει τα λόγια της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια από τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω υποστεί στη ζωή μου, είναι η προσπάθεια κάτι κομπλεξικών να περάσουν μεταξύ αστείου και σοβαρού πως είμαι σκοτεινός τύπος .Πως φοράω μαύρα και σκέφτομαι μαύρα -τι μπούρδες !

Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους! Δεν ίσχυε ποτέ και νομίζω πως τώρα πια δεν θα τολμούσαν -ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν περνάνε τέτοια σωβινιστικά δήθεν αστειάκια του κώλου, τόσο εύκολα.

Το πέρασα πάντως το bullying σε στιγμές που ήταν σημαντικό για την δουλειά μου να μην με παρεξηγήσουν– πιστεύω τελικά δεν έγινε ζημιά αν και η πρόθεση ήταν να γίνει , δεν μπορούμε να αρέσουμε σ όλους και κάποιοι δεν πειράζει να μη σε καταλαβαίνουν αντιθέτως είναι θετικό- δεν θες να αρέσεις εκεί που δεν αρέσεις.

Τα θυμάμαι αυτά κάθε φορά που φοράω μαύρα-σπανιότατα κατάμαυρα. Αγαπώ το λευκό, το ροζ, τα χρώματα τα λουλούδια. Έχω μαύρα βαμμένα μαλλιά (τι έγκλημα-ειδικά τηλεοπτικό!) και μάλλον δεν θα αλλάξω χρώμα γιατί δεν έχω λόγο και δεν θυμάμαι πια πως ήταν το φυσικό μου, τα σκούρα μαλλιά δεν ανοίγουν χωρίς να καταστραφούν. Μου αρέσει που τουλάχιστον γυαλίζουν and that’s that!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This