Παύλος Χάππιλος: «Ήξερα ότι έπρεπε να κρύψω την σεξουαλική μου ταυτότητα! Ήταν ταμπού» (video)

«Ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρός»

Must Read

Ο Παύλος Χάππιλος μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη θέση στο MasterChef όμως κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής είχε τοποθετηθεί αρκετές φορές δημόσια σχετικά με τη διαφορετικότητα, γεγονός το οποίο δεν άφησε ασυγκίνητους τους τηλεθεατές.

Ο νεαρός σεφ βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του και την αποδοχή που ένιωσε όταν εκείνος αποκάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Είμαι πολύ περήφανος. Εγώ δεν ήξερα πώς θα ανταποκριθεί το κοινό και χαίρομαι που έδειξα ένα άλλο πρόσωπο, όχι δικό μου, γενικότερα της ανθρωπότητας. Εγώ τα είπα επειδή τα ένιωθα. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερός, οι γονείς μου είναι καταπληκτικοί. Δυσκολεύτηκαν κι αυτοί, όλοι οι γονείς δυσκολεύονται όταν έχουν ένα δύσκολο παιδί, όπως ήμουν εγώ. Ξέρω ότι ήμουν δύσκολο παιδί. Πέραν του διαφορετικού, ήμουν και δύσκολο παιδί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω και άλλα παιδιά που δεν μιλάνε καθόλου με τους γονείς τους, το οποίο είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν γκέι άνθρωπος να το αντέξεις όλο αυτό. Ή τρανς άτομο ή ο,τιδήποτε. Και ήθελα πολύ να το πω αυτό.

Καταλαβαίνω ότι οι γονείς από αγάπη θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό. Όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας. Ήμουν συνειδητοποιημένος για τη σεξουαλική μου ταυτότητα από πολύ μικρή ηλικία, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το κρύψω, ότι ήταν ταμπού.  Είχα συνειδητοποιήσει από μικρός ότι δεν μπορώ να πω ψέματα και ειδικά στη μαμά μου. Η μαμά μου τα καταλάβαινε όλα αμέσως. Οπότε, όταν το κατάλαβα αυτό, σταμάτησα να λέω ψέματα και κάπως δεν τους έδωσα επιλογή. Ήταν αρκετά εγωιστικό αυτό που έκανα τότε, που ήμουν κάπως. Εγώ αυτός είμαι και δεν με νοιάζει τι θα πείτε. ήμουν δύσκολο παιδί και δεν τους έδωσα επιλογή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This