Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

H Χαντίντ συνεχίζει να επιτίθεται και να δυσφημεί τη Μύκονο!

Η Τζίτζι Χαντίντ πριν λίγες μέρες, επισκέφθηκε με την αδερφή της Μπέλα και φίλες τους, το νησί της Μυκόνου για άλλη μια χρόνια. Ωστόσο έπεσε θύμα κλοπής, καθώς κάποιος εισέβαλε στη βίλα της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο ελληνικό νησί.

Το μοντέλο γνωστοποίησε το συμβάν με ένα post στο Instagram της, με το οποίο απέτρεπε τους followers της να επισκεφθούν το νησί, και ότι είναι καλύτερο να «ξοδέψουν κάπου αλλού τα λεφτά τους».

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν και χαρακτήρισαν τα σχόλια της Χαντίτ ως απερίσκεπτα και ανεύθυνα, γράφοντας πως είναι παράλογο να στοχοποιείς μία ολόκληρη χώρα για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Το τοπ μόντελ απάντησε και έκανε τα πράγματα χειρότερα για τη φήμη του ελληνικού νησιού:

«Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή. Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου). Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ