Μάκης Κωστίνης: Guest επισκέπτης στο Διαφάνι

Ο Κωστίνης ξάφνιασε ευχάριστα με την παρουσία του τους συναδέλφους του στις «Άγριες μέλισσες»

Must Read

Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του Διαφανίου, καθώς είδαν να μπαίνει στο χωριό τους ένας ιδιαίτερα αγαπητός τους συνάδελφος!

Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν, μια και το σενάριο δεν προέβλεπε την… εμφάνισή του για κάποιον ρόλο. Ο Μάκης Κωστίνης -περί αυτού ο λόγος- βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των στούντιο ΚΑΠΑ, στα Σπάτα, που είναι «χτισμένο» το χωριό όπου γυρίζονται οι περισσότερες εξωτερικές σκηνές της σειράς «Άγριες μέλισσες», και σκέφτηκε να πει μια καλησπέρα στους πρωταγωνιστές του σίριαλ εποχής που τόσο έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Ο Κωστίνης με τους Βασιλώττο, Ροΐλό
Βίκυ Διαμαντοπούλου και Μάκης Κωστίνης

Selfies με όλους

Ο παλιός και καλός τους συνάδελφος (οι πιο παλιοί τον θυμούνται τόσο από το θέατρο όσο και από τις ταινίες στο πλευρό γνωστών ηθοποιών, όπως ο Στάθης Ψάλτης) μπορεί να μην πήρε μέρος στα γυρίσματα, αλλά φρόντισε να συνομιλήσει εγκάρδια με όλους, βγάζοντας και selfies, τις οποίες δημοσιεύουμε σήμερα!

Με τους Θεοφανία Παπαθωμά και Γιώργο Γάλλο
Ελλη Τρίγγου και Μάκης Κωστίνης

Όπως πληροφορηθήκαμε, εκείνος που ξετρελάθηκε μαζί του ήταν ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος υποδύεται με μοναδικό τρόπο τον εγγονό του Δούκα Σεβαστού! Ο πιτσιρικάς «χάζεψε» με τις μιμήσεις που έκανε ο Μάκης Κωστίνης (για όσους δεν γνωρίζουν, ο ηθοποιός είναι και τρομερός μίμος) και πήρε το σοβαρό του ύφος μόνο όταν ζήτησε από τον Κωστίνη να βγάλουν μαζί φωτογραφίες!

Με τον μικρό Σπύρο Τούνια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This