Ξέσπασε η Ναταλία Δήμου για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα: «Η λέξη ντροπή είναι μικρή»

Η ηθοποιός έχει πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Must Read

Τη Ναταλία Δήμου την απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά «Αγγελική» όμως γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Συμμαθητές».

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «ΟΚ» είχε αναφερθεί στο ελληνικό κίνημα #metoo με την ίδια να στηρίζει σθεναρά τα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

«Θέλω να πω, πως με το κίνημα #metoo, θα σωθούν αθώες ψυχές και θα τιμωρηθούν τα κτήνη που τολμούν να κάνουν έστω και την παραμικρή κίνηση, όταν δήθεν δεν καταλαβαίνουν “το όχι” και το “δεν θέλω”», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια όμως αποκάλυψε πως κι εκείνη υπέστη σεξουαλική παρενόχληση την τρυφερή ηλικία των έξι ετών.

«Αν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό; Ένα θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Ήμουν 6 χρονών… Φώναξα τόσο πολύ, βγήκαν όλοι από τα σπίτια τους και εξαφανίστηκε πριν προλάβει να προχωρήσει σε δεύτερο άγγιγμα. Στάθηκα τυχερή. Και θα μείνω σε αυτό. Έχω λοιπόν ένα παραπάνω λόγο που θυμώνω πολύ όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν», τόνισε.

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις της Βάνα Μπάρμπα, η οποία τάχθηκε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, αλλά και όσα ανέφερε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με τους γονείς των συγκεκριμένων θυμάτων, η Ναταλία Δήμου ξέσπασε κάνοντας μία βιτριολική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μεταξύ άλλων αποκάλεσε την ηθοποιό «κυρία», αλλά χρησιμοποιώντας εισαγωγικά.

«“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή μπροστά σε όλα αυτά που αναφέρατε, ώστε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο γεμάτο “φως”. Συνεχίστε εσείς να μεγαλώνετε σωστά την κόρη σας και οι υπόλοιποι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παίρνουν λάθος αποφάσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This