Σοφία Μουτίδου: «O Χάρης Ρώμας είπε δύο συγκλονιστικά ψέματα για εμένα» (video)

«Δεν κατάλαβα γιατί τα λέει αυτά;»

Must Read

Πριν λίγους μήνες είχε ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Χάρη Ρώμα, οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Μήλο της Έριδος ήταν η σειρά «Το Καφέ της Χαράς», όπου η Σοφία Μουτίδου δεν συμμετείχε στο remake της.

Σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο Χάρης Ρώμας οι δύο ηθοποιοί δεν τα έβρισκαν στα ωράρια. Η Σοφία Μουτίδου με τη σειρά της, μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, έδωσε τη δική της απάντηση, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που δεν συνεργάστηκαν ήταν ο οικονομικός.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του YouTuber Fipster «θάρρος ή αλήθεια« και στην ερώτηση «Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακουστεί για εκείνη», η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στον εν λόγω ηθοποιό – σκηνοθέτη.

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου.

Εγώ όταν δοκίμασα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν όντως εκείνο το διάστημα. λέω “καλέ τι ωραίο νυφικό” και μου λέει ο Χάρης, “μη στεναχωριέσαι ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα στο κάνω δώρο εγώ”. Έτσι έγινε. Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και ότι είμαι φτωχιά δεν το κατάλαβα, γιατί τα λέει αυτά;», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=RYlgvvppqUw

Δείτε επίσης: Χάρης Ρώμας: «Η δύναμη στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου βρίσκεται στην προστασία και όχι στην εκμετάλλευση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This