Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της να κοιμάται αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη τους

Η τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και κόρης!

Must Read

Τρισευτυχισμένοι είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, αφού πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια που γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική στην Ζυρίχη, όπου κατοικεί πλέον μόνιμα με τον αγαπημένο της, έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Μαρία Ηλιάκη που είναι αρκετά ενεργή στα social media, λίγες ώρες μετά την γέννησή της κορούλας της, έκανε την πρώτη ανάρτησή της δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την υπέροχη θέα που έχει το δωμάτιο του μαιευτηρίου στο οποίο βρίσκεται.

Χθες μάλιστα δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία, όπου φαίνεται εκείνη να κρατάει τρυφερά το χεράκι του νεογέννητου μωρού της.

Σήμερα ωστόσο ο σύντροφος και γυναικολόγος της παρουσιάστριας, αποφάσισε να προβεί εκείνος σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία όπου φαίνεται εκείνος να κοιμάται και στην αγκαλιά του να έχει το μικρό του αγγελούδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This