Super Κική: «Ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή! Δεν με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος» (video)

Το ευχαριστήριο μήνυμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Must Read

Αυλαία έριξε η εκπομπή «The 2Night Show» χθες και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι, που είχε πολύ μουσική και πολύ παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε εκλεκτούς καλεσμένους, και τους είχε πολλές εκπλήξεις. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Νικόλας Ράπτης, η Ματίνα Νικολάου, ο Νίκος Γιαννουλίδης, ο Παναγής Τζωρτζάτος και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος του χάρισε κέφι με τα τραγούδια του.

 

Από το late night show δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι «Σφήκες», οι οποίες απαρτιζόντουσαν από την Φελίσια Λαπάτη, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Super Κική.

Αφού τις αποχαιρέτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής και τις ευχαρίστησε για την όμορφη συνεργασία τους, η Super kiki θέλησε με την σειρά της να ευχαριστήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που της έδωσε την ευκαιρία να εξομολογηθεί τα δύσκολα βιώματα που είχε σε νεότερη ηλικία όταν η ίδια βρισκόταν στη φυλακή.

«Τώρα ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή, δεν πειράζει! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ ο μόνος που με εμπιστεύτηκε! Δεν με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος, σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This