Δευτέρα 14/6/2021

Δόμνα Κουντούρη: «Ήμουν για έξι μέρες στο Δρομοκαΐτειο» (video)

«Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου».

Η Δόμνα Κουντούρη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για τη διπολική διαταραχή που έχει διαγνωστεί, εξηγώντας τι ένιωθε κατά τη διάρκεια ενός ψυχωτικού επεισοδίου

Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3», μιλώντας στην εκπομπή «Love it», αναφέρθηκε στο μουσικό tantent show που την έκανε διάσημη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τότε η δημοσιότητα που ήρθε από το Fame Story ήταν huge για εμένα. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ.»

Αναφορικά με την ψυχική νόσο που την ταλαιπώρησε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε: «Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή. Το έχω αποδεχτεί και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου και είμαι καλά. Πήγα και έξι μέρες στο Δρομοκαΐτειο».

Αναφορικά τα χρήματα που έβγαλε όταν βρισκόταν στο peak της καριέρας της, η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν έκανε καλή διαχείριση.

«Δεν έβγαλα όσα λεφτά θα έπρεπε γιατί κλώτσησα πολλά χρήματα. Δεν ήμουν εγώ για εκεί. Όταν είδα τι είναι celebrity και σταρ, τρόμαξα. Μου πρότειναν να πηγαίνω σε έναν χώρο και να παίρνω χρήματα. Και δεν μπορούσα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε: «Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο συμμετείχαν μαζί στο «Fame Story», ανέφερε: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν 21 ετών και δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Οι άνδρες στην πορεία της ζωής κάνουν ένα κλικ στη φωνή και αρχίζει και βαραίνει. Εκείνος δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Δεν ήταν πολύ καλός, ήταν ασταθής και αν θυμάμαι είχε φύγει στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτό, όμως, που ακούω τώρα είναι εξαιρετικό».

«Έγραψα ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο και μου είπε “δεν θέλω, έχω τραγούδια”, έφαγα γείωση», είπε με παράπονο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ