Η Πολίτη μιλάει για το νέο της τραγούδι: «Το αφιερώνω στη γιαγιά μου που “έφυγε” από Covid»

Panikos με το «Πυροτέχνημα» της Πολίτη

Must Read

«Πυροτέχνημα» διασκέδασης από την Αθηνά Πολίτη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Το νέο single της όμορφης τραγουδίστριας, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με την υπογραφή των Arcade και τη δισκογραφική σφραγίδα της Panik Records, μιλάει για τις εφήμερες σχέσεις στην εποχή μας.

«Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος. Οι περισσότεροι σήμερα κάνουν σύντομες γνωριμίες. Ολα είναι πυροτεχνήματα, ανάβουν, λάμπουν για λίγο κι έπειτα σβήνουν…» δηλώνει στην «Espresso» η Αθηνά και συνεχίζει: «Το ψάχνεις με τα… κιάλια το συναίσθημα. Ολοι θέλουν να κάνουν μια σωστή σχέση, αλλά παραπονιούνται πως δεν βρίσκουν κάτι καλό, κάτι που να μην είναι πυροτέχνημα και να μην κρατάει μόνο μια στιγμή».

Το «Πυροτέχνημα» έφτασε στα χέρια της Αθηνάς Πολίτη πριν από αρκετούς μήνες, αλλά οι εξελίξεις στο… μέτωπο του Covid-19 «φρέναραν» την κυκλοφορία του για ένα διάστημα. «Οταν άνοιξαν τα μαγαζιά είπαμε με τους ανθρώπους της εταιρίας μου πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βγει το τραγούδι. Τότε έγιναν και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, σε ένα κλειστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, σε χορογραφίες του Νίκου Μαριάνου και σκηνοθεσία του Αλεξ Κωνσταντινίδη. Οσο για την Αθηνά, κερδίζει τις εντυπώσεις σε αυτό με την εκρηκτική της παρουσία και κάνει τους fans της να θέλουν να την απολαύσουν να τραγουδά και να χορεύει live το νέο της κομμάτι.

«Είμαι αισιόδοξη»

«Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου όλο αυτό το διάστημα. Ανυπομονώ ν’ ανέβω και πάλι στο stage και να διασκεδάσω τον κόσμο» παραδέχεται. Πιστεύει, ωστόσο, πως η επόμενη μέρα στον καλλιτεχνικό κλάδο και όχι μόνο θα είναι διαφορετική. «Γενικά είμαι αισιόδοξη στη ζωή μου και θέλω να πάνε όλα καλά. Ομως φοβάμαι πως θ’ αλλάξουν πολλά πράγματα και τη νύχτα και τη μέρα» σημειώνει η τραγουδίστρια, που αυτή την εποχή κάνει μέσω της εταιρίας της κάποιες συζητήσεις για live εμφανίσεις.

«Δεν κινούμαι πλέον μόνη μου. Εμπιστεύομαι πολύ τον CEO της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο, είναι στήριγμά μου, και τον Παναγιώτη Σίμο, που είναι ο promo manager της εταιρίας και έχουμε άμεση συνεργασία» αναφέρει.

Με τη γιαγιά της Ευαγγελία

Και μπορεί το «Πυροτέχνημα» να είναι ένα τραγούδι για γλέντι, κρύβει ωστόσο και μια συγκινητική πτυχή στην ιστορία του. «Επειδή έχασα πρόσφατα τη γιαγιά μου, την Ευαγγελία, το αφιερώνω σ’ εκείνη. Το είχε ακούσει κιόλας και της άρεσε πολύ. Η γιαγιά μου είχε υποκείμενα νοσήματα αλλά έφυγε από κορωνοϊό. Ηταν σαν μητέρα μου, εκείνη με μεγάλωσε. Την ημέρα που τη βάλανε σε ΜΕΘ είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο και ήταν σαν να μην είχε τίποτα. Και ξαφνικά έπεσε το οξυγόνο της, διασωληνώθηκε και έπειτα από τρεις μέρες έφυγε. Ηταν δύσκολο για μένα… Προσπαθώ να το ξεπεράσω» εξομολογείται συγκινημένη η Αθηνά Πολίτη, και κατόπιν αποκαλύπτει ότι πέρασε και η ίδια κορωνοϊό.

«Βρέθηκα κι εγώ θετική λίγο μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου και πέρασα ταλαιπωρία για περίπου δέκα ημέρες, με ζαλάδες και πονοκεφάλους» λέει χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This