Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να το τακτοποιήσω…» (video)

Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη...

Must Read

Η Μπέσυ Μάλφα παρευρέθηκε στην παρουσίαση του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου και μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» για τη διαχείριση των χρημάτων αποκαλύπτοντας ότι τα οικονομικά της οικογένειάς της το χειρίζεται ο σύζυγος της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Έχω τη χειρότερη σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων. Την έχει ο σύζυγός μου. Όχι γιατί θα τα σπαταλούσα, αλλά γιατί θα ξεχνούσα τους λογαριασμούς», είπε με ειλικρίνεια.

Με αφορμή την δήλωση αυτή της ηθοποιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής δήλωσε πως είναι αγχώδης σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών, γι’ αυτό το λόγο φροντίζει να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του σπιτιού μία εβδομάδα πριν τη λήξη του μήνα.

Στην συνέχεια εξιστόρησε ένα περιστατικό, σχετικό με το θέμα, το οποίο την έκανε να αισθανθεί ντροπή.

«Δεν θα ξεχάσω, μια φορά πριν χρόνια, είχαμε χαμηλή ροή στο νερό. Φωνάζω έναν υδραυλικό, έρχεται ο άνθρωπος μέσα στη ντροπή, πολύ γλυκός και μου λέει: “Κυρία Σταματίνα, σας έχουν βάλει ένα μηχάνημα που μειώνει τη ροή, γιατί δεν έχετε πληρώσει”. Λέω “τι, δεν έχουμε πληρώνει;”.

Και τελικά είχε παραπέσει ένας λογαριασμός, δεν είχε πληρωθεί… Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να το τακτοποιήσω, αλλά δεν σε αφήνουν ποτέ χωρίς νερό. Θυμάμαι το πρόσωπο του υδραυλικού, που ντρεπόταν να μου το πει», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This