Δευτέρα 14/6/2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να το τακτοποιήσω…» (video)

Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη...

Η Μπέσυ Μάλφα παρευρέθηκε στην παρουσίαση του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου και μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» για τη διαχείριση των χρημάτων αποκαλύπτοντας ότι τα οικονομικά της οικογένειάς της το χειρίζεται ο σύζυγος της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Έχω τη χειρότερη σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων. Την έχει ο σύζυγός μου. Όχι γιατί θα τα σπαταλούσα, αλλά γιατί θα ξεχνούσα τους λογαριασμούς», είπε με ειλικρίνεια.

Με αφορμή την δήλωση αυτή της ηθοποιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής δήλωσε πως είναι αγχώδης σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών, γι’ αυτό το λόγο φροντίζει να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του σπιτιού μία εβδομάδα πριν τη λήξη του μήνα.

Στην συνέχεια εξιστόρησε ένα περιστατικό, σχετικό με το θέμα, το οποίο την έκανε να αισθανθεί ντροπή.

«Δεν θα ξεχάσω, μια φορά πριν χρόνια, είχαμε χαμηλή ροή στο νερό. Φωνάζω έναν υδραυλικό, έρχεται ο άνθρωπος μέσα στη ντροπή, πολύ γλυκός και μου λέει: “Κυρία Σταματίνα, σας έχουν βάλει ένα μηχάνημα που μειώνει τη ροή, γιατί δεν έχετε πληρώσει”. Λέω “τι, δεν έχουμε πληρώνει;”.

Και τελικά είχε παραπέσει ένας λογαριασμός, δεν είχε πληρωθεί… Αισθάνθηκα τρομερή ντροπή, πήγα αμέσως να το τακτοποιήσω, αλλά δεν σε αφήνουν ποτέ χωρίς νερό. Θυμάμαι το πρόσωπο του υδραυλικού, που ντρεπόταν να μου το πει», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ