Σάββατο 19/6/2021

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου για τα υπονοούμενα της Σκορδά: «Σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι» (video)

Η φράση της Φαίης Σκορδά που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου!

Πριν λίγες ημέρες η εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν την προηγούμενη Παρασκευή στην Σύρο.

Το γεγονός όμως αυτό διέψευσε η ίδια ηθοποιός, με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σήμερα λοιπόν η Φαίη Σκορδά φανερά ενοχλημένη με την κίνηση αυτή της ηθοποιού, διέκοψε τη ροή του προγράμματος της εκπομπής που παρουσιάζει και μίλησε εκ μέρους όλων των συντελεστών, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τα fake news που μεταδόθηκαν.

«Δεν το κάνω συχνά, το κάνω όταν αισθάνομαι ότι πρέπει και χθες αισθάνθηκα ότι αμφισβητείται η πρόθεση. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Οφείλω να μιλήσω για ένα ρεπορτάζ που παίξαμε την Πέμπτη σχετικά με τον γάμο της πολύ όμορφης και γλυκιάς Δανάης Μιχαλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Είχαμε βγει στην εκπομπή την Πέμπτη και είχαμε πει ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή.

Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Το καταλαβαίνουμε όλοι, ότι δεν ήταν κάτι που είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλη την ημέρα με αυτό και ξαφνικά τρελαθήκαμε και βγήκαμε την Πέμπτη το πρωί με χαρά να ευχηθούμε για το γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό, εκεί θέλω να καταλήξω. Αυτό το ζευγάρι ήδη ήταν γνωστό, ήδη έχει υπάρξει σε εξώφυλλα περιοδικών και έχουν ανακοινώσει ότι είναι μαζί.

Όταν ο Βασίλης Μπουζιώτης, που γράφει στη Real, είπε ότι ο γάμος θα γίνει τον Αύγουστο, εμείς ουδέποτε ασχοληθήκαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Αν ήταν κάτι που μας έκαιγε πολύ θα είχαμε κάνει αναπαραγωγή αυτής της είδησης. Προφανώς για να το πούμε την Πέμπτη, με όλη την καλή πρόθεση, γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται, το είπαμε γιατί από το κανάλι μας ήρθε αυτή η πληροφορία.

Και λέμε “να το πούμε;” και μας είπαν ότι είναι χαριτωμένο, ότι έχει βγει ούτως ή άλλως, πείτε το. Και έτσι, λοιπόν το είπαμε, με όλη την καλή διάθεση. Πόσο μάλλον όταν αυτό επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που θα ήταν εκεί… Και έρχεται και μια πληροφορία μέσα από το κανάλι και από ανθρώπους που 99.9% αυτά που λένε ισχύουν και είμαστε στον ANT1, γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε.

Για μένα είναι κάποια θέματα, όπως τα υγείας, οι εγκυμοσύνες, που δεν τα θίγεις ποτέ. Αυτό, επειδή είχε γραφτεί το είπαμε και λέω ξανά, ότι ήταν μια πληροφορία που ήρθε μέσα από το κανάλι. Όταν, λοιπόν, δεν σε παίρνουν εκείνη την ώρα να σου πουν “μην το παίζεις” ή “δεν ισχύει”, παίρνει άνθρωπος της εκπομπής να ρωτήσει και δεν λες τίποτα και μετά βλέπω, ότι η ίδια η Δανάη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα άλλο κανάλι για να τοποθετηθεί, γιατί αυτό της ταιριάζει, οφείλω να πω ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ούτε θα στέλναμε κάμερα.

Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια εδώ στον ANT1, γιατί εκεί συμβαίνει κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα και είναι σοβαρά κάποια θέματα. Για μένα ισχύει η πληροφορία, το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα. Απλώς και προς τα πρόσωπα που το διάβασαν και προς τα site που έγραψαν ότι διαψεύδει το Πρωινό, υπήρχε η πληροφορία και υπήρχε μέσα από το σταθμό, οπότε κάτι άλλο συνέβη.

Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, δεν είμαστε τρελοί, κάπως μας ήρθε. Είπαμε κάτι με χαρά, δεν θίξαμε κάποιον… Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε να πάρεις κάποιος να πει να το διαψεύσουμε ή να μην το παίξουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα. Αλλά οφείλω να πω και εγώ κάτι, σαν εκπομπή, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Ήθελα να τοποθετηθώ γιατί και εμείς τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας»

Η φράση όμως που ειπώθηκε από την παρουσιάστρια ότι «η Μιχαλάκη επέλεξε άλλο κανάλι γιατί της ταιριάζει καλύτερα», εννοώντας το OPEN, φαίνεται ότι στεναχώρησε αλλά και ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τους συμπαρουσιαστές της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την σειρά της, έδωσε την δική της απάντηση στη Φαίη Σκορδά, βάζοντας την στη θέση της.

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα. Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή, επειδή… Τώρα συγκινούμαι…

Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι. Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», δήλωσε φανερά εκνευρισμένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ