Δευτέρα 14/6/2021

Γιώργος Σουξές: «Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς! Αυτό μου λείπει» (video)

«Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος»

Συνήθως τον παρακολουθούσαμε να υποδύεται δεύτερους ρόλους, ωστόσο φέτος τον απολαύσαμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της πετυχημένης σειράς «Άγριες μέλισσες».

Ο λόγος για τον Γιώργο Σουξέ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» για την εν λόγω σειρά και το πως χειρίζεται τον ρόλο του.

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που γράφει το σενάριο, εκτός από μένα. Ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να ξεφύγει από το σενάριο, δεν έχω πει ούτε μια γραμμή από αυτά που λέει το κείμενο.»

Για τον αν έχει αντιπάθειες με κάποιους συναδέλφους του στην σειρά δήλωσε: «Στη σειρά έχω κάποιες μικρές αντιπάθειες για δικούς μου λόγους, γιατί μπορεί να είμαι εγώ παράξενος, όχι ο συνάδελφος. Όμως, προσωπικά, την ώρα που ξεκινάει το πλάνο, που μπορεί να έχουμε μαζί μια σκηνή, για μένα είναι ιερός, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

«Είναι φυσιολογικό κάποιοι να παίρνουν περισσότερα χρήματα και κάποιοι λιγότερα», είπε στην συνέχεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε  παντρεμένος με την πολυβραβευμένη σκηνογράφο – ενδυματολόγο, Αννα Μαχαιριανάκη με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Κωνσταντίνο. Οι δυο τους μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, απάντησε: «Δεν έχω βρει αυτό που θα με κάλυπτε τόσο ώστε να παντρευτώ ξανά. Καταναλώνω πολλές ώρες στη δουλειά, από επιλογή. Γυρνούσα στο σπίτι, άνοιγα την πόρτα και δεν με περίμενε κανείς. Αυτό μου λείπει. Έβαλα πολλές δουλειές για να μην είμαι μόνος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ