Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με παρουσιαστή του «Love it»: «Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου…» (video)

Μετά τον James σειρά έχει ο Μπάρτζης!

Must Read

Μετά την οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor έφυγε και ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στα γόνατά του.

Οι παίκτες αφού έχουν αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, καλούνται να προβούν σε δηλώσεις για την εμπειρία που αποκόμισαν από το παιχνίδι στην εκπομπή «Love it».

Κάποιοι παίκτες όμως φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένοι με τα σχόλια που έχουν κάνει οι συντελεστές της εκπομπής για εκείνους, όπως ήταν και ο James, o οποίος έφυγε άρον άρον από την εκπομπή.

Δείτε επίσης: Κακήν κακώς έφυγε η Μαλέσκου για να αποφύγει τις δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση του James από το «Love it» (video)

Σειρά είχε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος τα έβαλε με τον συμπαρουσιαστή της Ιωάννας Μαλέσκου, Βασίλη Γρηγορόπουλου.

Αφορμή στάθηκε μία κουβέντα του δημοσιογράφου, την οποία ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας, είχε καταγεγραμμένη στο κινητό του.

«Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα την Χριστίνα είχα κάποιες αξίες, όταν τραυματιζόμασταν ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια ο κύριος από εδώ (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος) είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχατε πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής. Όταν ένας άνθρωπος λέει… Είσαι σίγουρος ότι το είχες πει;» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης ενώ για να του αποδείξει ότι έχει δίκιο στα λεγόμενά του έβαλε το ηχητικό απόσπασμα.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος φανερά ενοχλημένος έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου, εκείνοι ως παίκτες reality υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω… Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ θα λάβεις και την απάντηση μου. Σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε;»

«Δεν μου φαίνεται περίεργο που σχολιάζεις, έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος» είπε στην συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας: «Θέλω να μπω στη συζήτηση όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως άνθρωπος, ως τηλεθεάτρια. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που γνώρισα τηλεοπτικά, όπως και αν σε γνώρισα προσωπικά έχω σχηματίσει μια εικόνα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Έχουμε πει πολλές φορές ότι βλέπουμε κάθε φορά το επεισόδιο της κάθε ημέρας και σχολιάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά. Δεν βγάζουμε αποκυήματα της φαντασίας μας. Σέβομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Προσωπικά πολλές φορές έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη και είπα την άποψή μου ως Ιωάννα. Είναι σεβαστό ο άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Σαν εκπομπή δεν έχουμε εμπάθεια. Μπορεί να φαίνεται ακραίο κάτι που σχολιάζει ο Βασίλης, εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Σαν εκπομπή δεν είχαμε κάτι εναντίον μαζί σου. Δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπάθεια μαζί σου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This